Девід і Вікторія Бекхеми зворушливо привітали один одного з 22-ю річницею весілля
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Девід і Вікторія Бекхеми зворушливо привітали один одного з 22-ю річницею весілля

Девід і Вікторія Бекхеми зворушливо привітали один одного з 22-ю річницею весілля
Джерело:  online.ua

4 липня зоряна пара Девід і Вікторія Бекхем відзначають 22-ту річницю весілля. Футболіст зворушливо привітав дружину, на що миттєво відповіла його дружина.

Джерело: Instagram Девіда Бекхем

"22 роки по тому в нас все ще збігаються наряди. З річницею тебе, дуже люблю. Дякую за те, що подарувала мені наших чудових дітей, щоб вони потім теж змогли одягатися однаково!", - написав Девід під романтичними сімейними фото.

Вікторія тут же відповіла чоловікові. Вона опублікувала відео, на якому показала хронологію історії кохання з Девідом.

"Я люблю тебе, Девіде! З ювілеєм!", - йдеться в привітанні Вікторії Бекхем.

"Вітаємо з ювілеєм неординарну пару. Все, що ви створили разом, - прекрасний приклад для всіх!; З ювілеєм нерозлучники !!!; Краща пара всіх часів !!! Всього найкращого !; Ви найкраща пара і зразок для наслідування!", - вітають з річницею весілля Девіда і Вікторію Бекхемів шанувальники в мережі.

Девід і Вікторія Бекхеми 22 роки у шлюбі - головні моменти історії їхнього кохання

  • Вперше Posh Spice і зірка Manchester United зустрілися в 1997 році на благодійному футбольному матчі. Пізніше вони зізнавалися, що це було кохання з першого погляду.

  • 25 січня 1998 року Девід та Вікторія оголосили про заручини.

  • 4 березня 1999 року народився їхній первісток - хлопчика назвали Бруклін Джозеф Бекхем.

  • 4 липня 1999 року Вікторія і Девід одружилися.

  • 1 вересня 2002 у зоряної пари народилася друга дитина - Ромео Джеймс Бекхем, а 20 лютого 2005 року - третій син Круз Девід Бекхем.

  • У 2011 році Вікторія народила четверту дитину - це була дівчинка, яку назвали Харпер Севен Бекхем.

  • На початку 2017 Бекхеми оновили свої весільні клятви. Це вже було третє їх "весілля". У 2008 році Вікторія та девід повторювали свої шлюбні клятви один одному, а свою любов відобразили на татуюваннях на зап'ястях.

  • До речі, парні татуювання подружжя є їх сімейною традицією, які свідчать про їхню любов. У 1999 році на попереку Вікторії з'явилися восьмикінечні зірки, які символізували її, Девіда та їх первістка Брукліна. Також у Вікторії є напис на івриті, який йде від шиї уздовж хребта - "мій чоловік належить мені, а я належу своєму чоловікові".

  • У Девіда також є татуювання, присвячені всім чотирьом дітям і коханій дружині. У 2003 році на його лівій руці під ім'ям Вікторії з'явилася фраза на латині "Ut Amem Et Foveam", що означає "люблю і плекаю". А в честь шостої річниці весілля Девід додав до цієї композиції слова на івриті - "Я належу моїй коханій, а моя кохана належить мені".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?