Настя Каменських назвала головну причину розлучень більшості зіркових пар
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Настя Каменських назвала головну причину розлучень більшості зіркових пар

Настя Каменських назвала головну причину розлучень більшості зіркових пар
Джерело:  online.ua

Українська поп-виконавиця Настя Каменських вперше вирішила прокоментувати чималу кількість розлучень, які останнім часом відбулися серед відомих людей. Співачка звернула увагу на те, що у кожного своя історія, яка не завжди має довге та щасливе продовження. Окрім того, вона додала, що багато пар не вміють переживати кризу в стосунках, не розуміють, що це просто ще один етап їхнього життя, а не кінець кохання.

Джерело: Viva

Каменських пояснила, чому масово розлучаються зіркові пари

Чимало людей звертають увагу на те, що дедалі більше зіркових пар заявляють про розриви. Багато зірок намагаються приховати розставання до певного періоду, намагаються врятувати стосунки, однак не багатьом вдається це зробити.

Йдеться про Позитива, Святослава Вакарчука, Дзідзьо, Соломію Вітвіцьку, Ірину Білик, Андре Тана та інших публічних людей, які нещодавно розповіли про завершення своїх стосунків.

"Настя Каменських і Потап є однією з найміцніших пар в українському шоу-бізнесі. Для багатьох шанувальників закохані є прикладом ідеальної сім'ї. Однак артисти не ідеалізують свої стосунки, а зізнаються, що в них також бувають складні періоди. Та головне, що вони знають, як з цим впоратися", - пише видання.

На переконання Насті Каменських, під словом "криза" люди найчастіше розуміють щось погане та негативне, проте це не завжди так.

"Будь-яка криза – це нові можливості, нова сходинка з висновками та думками, яка дозволяє вам піти далі. Тому не лише у стосунках, а й в побутових і робочих процесах можна зустріти кризу... Я та Олексій також сваримося, але це навіть важко назвати сварками. У нас є незначні суперечки, проте ми завжди стараємося максимально швидко вирішити їх. Якщо людина дорога, то вміння поступитися та знайти компроміс – найважливіше рішення для налагодження будь-яких конфліктів", - зізналася співачка.

Артистка визнає, що деяким людям насправді найкраще краще окремо.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?