Еліна Світоліна виходить заміж за Гаеля Монфіса
Категорія
Спорт
Дата публікації

Еліна Світоліна виходить заміж за Гаеля Монфіса

Еліна Світоліна виходить заміж за Гаеля Монфіса
Джерело:  online.ua

Перша ракетка України Еліна Світоліна виходить заміж. Вона прийняла пропозицію свого коханого Гаеля Монфіса, з яким ще місяць тому оголошувала про "перерву" у відносинах. Французький тенісист подарував українці обручку вартістю приблизно в 700 тисяч євро.

Джерело: Instagram Світоліної

Тенісистка опублікувала фото з заручин. На одному вона разом з Монфісом стоїть на тлі гір, а на її безіменному пальці блищить обручка. На другому знімку Світоліна показала руку з обручкою крупним планом, щоб всі змогли розглянути величезний камінь на ній.

"Так! Початок нашої вічності", - підписала Cвітоліна фото.

До речі французький тенісист опублікував подібні знімки, під якими Еліну Світоліну підписав як "Мадам Монфіс". Обидва вони поставили до фото теги "липень 2021 року" - найімовірніше це дата запланованого весілля.

Що відомо про роман Світоліної і Монфіса

Еліна Світоліна почала зустрічатися з Гаелем Монфісом в 2019 році. Про їхній роман стало відомо під час Australian Open. Пара навіть завела спільний аккаунт у Instagram, де Еліна і Гаель публікували загальні фотографії. Але влітку 2020 року цей аккаунт був заблокований, а українська тенісистка видалила зі своїх сторінок всі спільні знімки з Монфісом. Шанувальники вирішили, що спортсмени розлучилися. Це виявилося не так - закохані продовжували відносини.

У лютому 2021 року Еліна Світоліна і Гаель Монфіс раптово вирішили взяти паузу і розійтися. Вони зізналися, що це рішення було неймовірно складним і вони як і раніше люблять один одного. Однак вже 3 квітня стало відомо, що Світоліна і Монфіс вирішили одружитися.

Вартість обручки Еліни Світоліної

За даними БТУ, Монфіс подарував Еліні кільце, яке купив в британському ювелірному будинку Graff, заснованому в 1960 голу Лоуренсом Граффом. В ньому присутній діамант смарагдового огранювання в 5,5 карат. Орієнтовна ціна такої прикраси становить близько 700 тисяч євро.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?