Світоліна розгромно перемогла тенісистку з Москви на Australian Open
Категорія
Спорт
Дата публікації

Світоліна розгромно перемогла тенісистку з Москви на Australian Open

Світоліна розгромно перемогла тенісистку з Москви на Australian Open
Джерело:  online.ua

Перша ракетка України Еліна Світоліна завоювала розгромну перемогу в 1/16 фіналу чемпіонату Australian Open. Українка виграла матч у Юлії Путінцевої, яка займає 28 місце в рейтингу WTA. Юлія народилася в Москві і до 2012 року виступала за Росію, але в 17-річному віці прийняла рішення змінити громадянство і тепер на престижних турнірах представляє Казахстан. Матч Світоліна-Путінцева тривав 1 годину 24 хвилини і завершився з рахунком 6:4, 6:0. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу чемпіонату.

Поєдинок для Світоліної почався не зовсім вдало. Вже в першому геймі перша ракетка України програла очко суперниці на своїй подачі. Але подальша гра українки була приголомшливою. Еліна виграла 9 геймів поспіль, Путінцева в свою чергу не зробила жодної подачі навиліт, допустила 3 подвійні помилки, а також реалізувала 2 з 4 брейк-пойнтів. В результаті друга партія матчу завершилася всуху з рахунком 6:0. Втім, на цьому Australian Open Еліна не програла ще жодного сету.

Нагадаємо, турнір Великого шолома проходить з 8 по 22 лютого. Загальний призовий фонд Australian Open складає 61 млн доларів. Діючою переможницею турніру є американка Софія Кенін, яка в фіналі торішнього розіграшу обіграла іспанку Гарбінє Мугуруса. Світоліной вже вдалося пройти три кола, а в 1/8 фіналу вона зіграє проти 61-ї ракетки світу Джесіки Пегули з США.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українка Магучіх завоювала золото на міжнародному турнірі зі стрибків у висоту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?