Їй знову 20 — 51-річна Гвен Стефані показала фото свого таємного весілля
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Їй знову 20 — 51-річна Гвен Стефані показала фото свого таємного весілля

Їй знову 20 — 51-річна Гвен Стефані показала фото свого таємного весілля
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома американська співачка Гвен Стефані таємно вийшла заміж за свого колегу Блейка Шелтона, з яким заручилася в 2020 році. Нещодавно артистка вирішила потішити відданих фанатів яскравими світлинами, на яких відображені найщасливіші моменти особливого дня зіркової пари.

Джерело: Інстаграм Гвен Стефані, ВВС

Що відомо про весілля Гвен Стефані та Блейка Шелтона

Гвен Стефані оприлюднила перші фото з таємного весілля з Блейком Шелтоном. Артистка вийшла заміж і про це розповіла лише через декілька днів після важливої події. За словами американських журналістів, гостями розкішного свята стали лише найближчі друзі молодят.

Весілля Гвен Стефані та Блейка Шелтона (фото - instagram.com/blakeshelton)

"Знаменитості не влаштовували гучного святкування. Натомість вони запросили найрідніших у спільний маєток. Там Шетлон спеціально побудував капличку, щоб зі своєю обраницею обмінятися обітницями. На особистій сторінці в інстаграмі Стефані опублікувала зворушливе та романтичне фото, яке зробили саме біля цієї каплички. Пара довго чекала на цей день, тому насолоджувалася кожним моментом", - йдеться в повідомленні.

Весілля Гвен Стефані та Блейка Шелтона (Фото - instagram.com/blakeshelton)

Не важко здогадатися, що найбільше уваге фанатів привернув весільний образ знаменитості. Для однієї з найважливіших подій у житті Гвен обрала сукню, що зверху мала корсет без рукавів, а знизу була пишна фатінова спідниця.

Своє розкішне вбрання артистка вирішила поєднати з довгими чоботами на високих підборах. Серед прикрас її образ доповнювали браслети, сережки та підвіска.

Весілля Гвен Стефані та Блейка Шелтона (Фото - instagram.com/blakeshelton)

Як на весільні світлини відреагували фанати Гвен Стефані:

  • Боже, яка краса! бажаю їм щастя та багато діток;

  • Не знаю, що Блейк зробив з Гвен, але їй знову 20 років;

  • Неймовірна наречена! Справжня красуня!;

  • Ніколи не повірю, що їй 51 рік! Максимум 25!;

  • Ідеальна пара! Дужа рада, що вони щасливі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?