HBO знімає серіал про експрем'єр-міністерку Фінляндії Санну Марін
Категорія
Культура
Дата публікації

HBO знімає серіал про експрем'єр-міністерку Фінляндії Санну Марін

HBO знімає серіал про експрем'єр-міністерку Фінляндії Санну Марін
Джерело:  online.ua

На HBO Max вийде серіал про експрем’єрку Фінляндії Санну Марін. Прем’єра відбудеться на початку літа.

Джерело: Variety

HBO знімає серіал про Санну Марін

Повідомляється, що HBO Max планує зняти документальний серіал про експрем’єр-міністерку Фінляндії Санну Марін. Серіал матиме назву “Перша п’ятірка”.

У серіалі розповідатимуть “внутрішню історію” прем’єрки, яка зібралася йти у відставку.

Його також називають особистим портретом Санни Марін та її жіночого уряду. Повідомляється, що проєкт з’явився через кілька тижнів після поразки Соціал-демократичної партія прем'єрки.

Серіал складатиметься з трьох 35-хвилинних епізодів.

Прем’єра "Першої п’ятірки" відбудеться на HBO Max на початку літа.

Продюсером серіалу виступила компанія FremantleMedia Finland Oy, а режисеркою — Міа Халме.

Який сюжет та меседж серіалу

Серіал “Перша п’ятірка” охопить важливі теми влади та жіночості.

Навіть у країні з великими традиціями, жінок у політиці все ще засуджують і критикують суворіше, ніж їхніх колег-чоловіків, – йдеться у повідомленні.

Серіал покаже, як уряд Санни Марін керує “жіночим кабінетом” та розкриє тему гендерної та вікової рівноваги на керівних посадах в усьому світі.

Незважаючи на їхні складні ролі, міністри документального серіалу є впізнаваними жінками. Мене вражає, коли вони сміливо висловлюють свій голос. Сміливість, яку вони продемонстрували в складні часи, у вирі пандемії COVID-19 і вторгнення Росії в Україну, відчувалася як проблиск світла в темряві. Історичний вплив першої п’ятірки надихатиме людей у далекому майбутньому, – запевнила режисерка серіалу Міа Халме.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?