HIMARS вже знищили понад 30 логістичних обʼєктів військ РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

HIMARS вже знищили понад 30 логістичних обʼєктів військ РФ

HIMARS вже знищили понад 30 логістичних обʼєктів військ РФ
Джерело:  online.ua

Американські системи залпового вогню HIMARS вже знищили понад 30 логістичних обʼєктів російських військ.

Джерело: речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник ефірі телемарафону

ЗСУ продовжують знищувати склади росіян

Власне, що зараз активно робиться (знищується логістика противника – ред.). Славнозвісні HIMARS, які сьогодні прекрасно працюють на передовій. За останні тижні знищені більше 30 логістичних воєнних об'єктів противника, через що, наприклад, зараз наступальний потенціал російських окупаційних військ значно знижено, - сказав Мотузяник.

Він додав, що наразі українське військо все ще потребує далекобійної артилерії, яка дозволяє знищувати логістику противника.

Нагадаємо, що раніше у Генштабі ЗСУ повідомили, що війська РФ почали переносити свої склади з боєприпасами та пальним завдяки роботі ЗСУ. Там припустили, що їх перенесуть в об’єкти цивільної інфраструктури.

10 липня Генштаб повідомляв, що українські війська завдали ударів по російських командних пунктах у районі Чорнобаївки на Херсонщині.

Українські ракетно-артилерійські підрозділи завдали два удари по командних пунктах, скупченню техніки та польових складах боєприпасів противника в районі Чорнобаївки. Втрати російських окупантів уточнюються.

Нагадаємо, що американські системи залпового вогню HIMARS можуть вражати цілі на відстані близько 70–80 кілометрів.

Міністр оборони України Олексій Резніков переконаний, що США надішлють Україні ракети з дальністю польоту 300 км.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?