Хлопець Alyona Alyona розповів про їхні стосунки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Хлопець Alyona Alyona розповів про їхні стосунки

Хлопець Alyona Alyona розповів про їхні стосунки
Джерело:  online.ua

Нещодавно відома українська реперка Alyona Alyona вперше вийшла у світ зі своїм хлопцем, якого понад пів року приховувала від шанувальників. Бойфренд співачки, Денис, відомий у мережі як блогер Yoxden. Він вперше з'явився на телебаченні й вирішив розповісти про стосунки з реп-виконавицею.

Джерело: "Викриття. Післямова"

Yoxden розповів про стосунки з Alyona Alyona

Під час ефіру ток-шоу тіктокер Yoxden, який знімає провокативні й гумористичні відео, наважився вперше відповісти на запитання, яке не дає спокою багатомільйонній аудиторії Alyona Alyona. Хлопець розповів, що не був ініціатором стосунків з реперкою. Вона нібито "схопила" його.

"Просто я відомий репер, і всі хочуть урвати шматочок хайпу від мене, ну а я не проти", - пожартував у відповідь на запитання бойфренд артистки.

На коментар ведучої, що він "вчепився за популярність" Alyona Alyona і "буде підписників собі збирати", Денис (справжнє ім'я блогера Yoxden) відповів не менш різко.

"Мені це на руку. Усі так думають. Головне, щоб Альона не знала, а мені нормально", – пожартував він.

Варто звернути увагу на те, що в телестудії Yoxden з'явився в гумористичному образі, тому не зрозуміло, чи правдиві його слова, чи це лише частина іміджу.

Що відомо про стосунки Alyona Alyona з блогером Yoxden

Вперше про свій роман артистка розповіла в День закоханих. Співачка вирішила не називати ім'я коханого, однак описала його "не старшим, не більшим, не статуснішим". За декілька місяців Alyona Alyona пояснила, що не показує свого бойфренда світу, бо він є інтернет-персоною і не хоче піаритися на її імені.

"Уже в липні публіка дізналась, що таємничий хлопець артистки – блогер і репер-початківець Денис, відомий як Yoxden. Про це стала відомо завдяки папараці, які заскочили закоханих на вулицях Києва. На початку вересня Alyona Alyona переїхала у невелику квартиру Дениса, а днями вперше публічно заговорила про весілля", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?