Хоч завтра — Зеленський готовий до двобою з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Хоч завтра — Зеленський готовий до двобою з Путіним

Хоч завтра — Зеленський готовий до двобою з Путіним
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський відверто зізнався, що готовий розпочати двобій з російським диктатором Володимиром Путіним, а також дати очільнику Кремля по пиці.

Джерело: президент України в інтерв'ю французькому  телеканалу LCI

Зеленський заявив, що готовий битися з Путіним

Справжній чоловік, якщо він хоче комусь щось сказати, або, наприклад, дати по пиці, він сам це робить, а не відправляє посередників. От якби до мене звернулись, я б посередників не шукав, - наголосив глава держави.

Варто зазначити, що саме таким чином український лідер відреагував на інформацію, що очільник Кремля Володимир Путін намагається передавати йому якісь меседжі через посередників, до прикладу, президента Франції Еманнуеля Макрона.

Журналіст поцікавився у глави держави, чи готовий він вступити у фізичне "єдиноборство" з Путіним, Зеленський відповів ствердно.

Завжди готовий. Хоч завтра. Але це буде останній саміт президента Путіна, — пожартував президент України.

Зеленський вірить у закінчення війни після смерті Путіна

Не можна також не згадати про те, що раніше президент України припустив, що війна в Україні закінчиться, якщо очільник Кремля Володимир Путін помре.

Ні. Не буде війни. Авторитарний режим, він страшний. Є великий ризик – не може все залежати від однієї людини. І тому, коли людина уходить, інституції зупиняються. Такий час був у Радянському Союзі. Зупинилося все. Я вважаю, якщо його не буде, то їм буде складно. Вони займатимуться внутрішньою політикою, а не зовнішньою, — поділився своїм прогнозом Володимир Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?