Хочуть скрутити та повалити: Лукашенко неочікувано попросив СНД захистити Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Хочуть скрутити та повалити: Лукашенко неочікувано попросив СНД захистити Зеленського

Хочуть скрутити та повалити: Лукашенко неочікувано попросив СНД захистити Зеленського
Джерело:  online.ua

Білоруський лідер Олександр Лукашенко на саміті закликав лідерів країн Співдружності незалежних держав підтримати чинну владу України, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "БЕЛТА".

"Нещодавно українська тема звучала. Хочу висловити свою позицію, оскільки як президент Росії, так і я дуже занурені в цю проблему. Тому що це у нас відбувається. Говорячи про нову владу в Україні, хотів би і вас закликати підтримати цю владу. Ви бачите тенденцію вже згорнути цю владу, скрутити, повалити, але ми повинні розуміти, хто після цього прийде до влади в Україні", - наголосив Лукашенко.

Як відомо, 1 жовтня президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна погодила так звану "формулу Штайнмаєра" щодо виборів на окупованому Донбасі і пояснив, що вони пройдуть лише після виведення всіх військ і за Конституцією та законами України. Однак опозиція, громадські активісти вважають "формулу Штайнмаєра" шляхом до капітуляції перед державою-агресором.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Лукашенко  зробив заяву щодо діяльності президента Володимира Зеленського  під час перших місяців його каденції. Робота нового уряду в Мінську оцінена позитивно. Він вважає, що нова влада стала надією на розв’язання багатьох проблем між державами, які залишилися ще з епохи президентства Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?