Хом'як-криптотрейдер обігнав Баффета по успішності інвестицій — відео
Категорія
Технології
Дата публікації

Хом'як-криптотрейдер обігнав Баффета по успішності інвестицій — відео

Хом'як-криптотрейдер обігнав Баффета по успішності інвестицій — відео
Джерело:  online.ua

Мережу приголомшила новина про хом'яка-криптотрейдера Містера Гокса, якому успішно вдається торгувати на біржі. Виявилося, що анонімний інвестор створив для свого вихованця спеціальну клітку, в якій тваринка допомагає господареві торгувати криптовалютами останні декілька місяців.

Джерело:  Business Insider

Хом'як купує та продає криптовалюту прямо в клітці

"Анонімний користувач мережі обладнав в клітці свого хом'яка спеціальну кімнату, в якій встановив дві пластикові труби і бігове колесо. Бігаючи по колесу, Містер Гокс випадково вибирає одну з 30 криптовалют, включаючи біткоіни, Tron, Ripple's XRP і Сardano. Датчики руху в правому тунелі змушують програму, встановлену на комп'ютері, купувати вибрані токени, а в лівому — продавати. Таким чином тварина здійснює торговельну операцію з кроком в 20 євро кожен раз, коли пробігає по одній з пластикових трубок", - йдеться в повідомленні видання.

Робоче місце Містера Гокса (фото - markets.businessinsider.com)

Варто звернути увагу на те, що гризуну-трейдера менш ніж за три місяці вдалося збільшити прибутковість портфеля власника аж на 24%.

Відомо, що господар хом'яка інвестував в криптовалюта 332 євро (близько 10 тисяч гривень), в середині поточного місяця активи сягнули уже 500 євро. Після недавнього розпродажу криптовалют прибуток знизився, проте інвестиції все одно окупаються.

Аналітики підрахували, що за своєю ефективністю Містер Гокс обігнав фондовий індекс S&P 500 та навіть Berkshire Hathaway легендарного інвестора Уоррена Баффета.

Фото - Protos

Окрім того, наголошується, що господар гризуна встановив в клітці дві камери і запустив трансляцію на Twitch, завдяки якій користувачі можуть спостерігати за діями хом'яка в реальному часі.

"Є плани надати Містеру Гоксу більше контролю і дозволити йому вибирати суму покупки, якщо інтерес до каналу продовжить рости", — розповів власник пухнастого трейдера.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?