Хотіла всидіти на двох стільцях. У Росії вимагають визнати Лорак "іноагентом"
Категорія
Україна
Дата публікації

Хотіла всидіти на двох стільцях. У Росії вимагають визнати Лорак "іноагентом"

Хотіла всидіти на двох стільцях. У Росії вимагають визнати Лорак "іноагентом"
Джерело:  online.ua

У Російській Федерації громадські діячі направили звернення до Генпрокуратури з проханням визнати співачку Ані Лорак "іноагентом". Лорак ні слова не сказала про злочинну війну Росії в Україні. Зараз співачка-зрадниця стала небажаною для росіян через спробу "всидіти на двох стільцях".

Джерело: росЗМІ

Лорак хочуть визнати іноагентом в Росії

Співачка родом із Чернівецької області Ані Лорак з 2014 року активно гастролює Росією, а після повномасштабного вторгнення залишилася у Росії і не підтримала Україну.

Після непідтверджених чуток про те, що артистка нібито надає фінансову допомогу ЗСУ, що невдовзі сама колаборантка спростувала, російські активісти направили відповідне звернення до Генпрокуратури.

Понад рік Лорак мовчала про війну в Україні, а зовсім недавно заявила, що не є стороною "конфлікту" і однаково любить російських і українських шанувальників.

Росіяни виступили проти того, щоб "в місті влаштовували шоу люди, які зізнаються в любові правлячій в Україні владі".

Концерти Лорак вже скасовані в Краснодарі, Ростові-на-Дону та інших містах РФ. Організатори концертів обіцяють повернути гроші за квитки.

СТБ замінив росіянина діпфейком українського актора в серіалі

В Україні виник скандал через серіал телеканалу СТБ, в якому одну з головних ролей грає російський актор.

Тоді творці серіалу вирішили замінити обличчя росіянина діпфейком українського актора.

Повідомляється, що новий серіал СТБ "Останній лист коханого" покажуть в Україні попри те, що там знявся російський актор Прохор Дубравін. Обличчя росіянина за допомогою комп’ютерних технологій вирішили замінити на українського актора Дмитра Саранскова.

Більшість користувачів соцмереж, серед яких і відомі українські актори, засудили телеканал СТБ за вихід в ефір серіалу, в якому знімався росіянин, нехай і з заміненим обличчям.

Наразі відомо, що прем’єру скандального серіалу скасовували.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?