Україну відвідав посол доброї волі ЮНІСЕФ та актор Орландо Блум — фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Україну відвідав посол доброї волі ЮНІСЕФ та актор Орландо Блум — фото

Україну відвідав посол доброї волі ЮНІСЕФ та актор Орландо Блум — фото
Джерело:  online.ua

Британський актор та посол доброї волі ЮНІСЕФ Орландо Блум прибув з візитом до України та відвідав дитячий центр "Спільно".

Джерело: Орландо Блум

Орландо Блум приїхав до України

Сьогодні я прибув до України вперше після поїздки з 2016 року. Відтоді як я був тут, я навіть не міг уявити, що війна може поширитись на всю країну, - написав актор.

Він зазначив, що відвідав дитячий центр Спільно, який працює за підтримки ЮНІСЕФ.

Мені пощастило почути дитячий сміх у центрі "Спільно", який підтримує ЮНІСЕФ —безпечному, теплому та затишному місці, де діти можуть гратися, навчатися та отримують психосоціальну підтримку. Слово «Спільно» українською мовою означає «разом», і таких центрів тут понад 180.

Актор повідомив, що відвідав центр, який розташований на підземній станції метро, заради безпеки дітей.

На кілька годин щодня батьки можуть залишити тут своїх маленьких дітей і дати їм відчуття нормальності, можливість пограти в ігри та просто побути дітьми. Тут також є багато приладдя для мистецтва та рукоділля, щоб діти могли творчо виражати себе, подалі від тиску, що наростає в зоні бойових дій. Дітям в Україні потрібно повернути дитинство, - додав актор.

 Що відомо про Орландо Блума

Британський актор є найбільш впізнаваним за ролями Леґоласа в екранізації романів Джона Толкіна та Вільяма Тернера у серії фільмів «Пірати Карибського моря».

У квітні 2016 року Орландо Блум як посол ЮНІСЕФ відвідав Святогірськ, Краматорськ, Слов'янськ, Маріуполь, Київ і Харків.

На початку повномасштабного вторгнення закликав підтримувати Україну та відвідав Молдову, де підтримав українців, які були вимушені покинути свої домівки через війну.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?