Huawei заінтригувала новиною про 100% знижку на свої смартфони
Категорія
Технології
Дата публікації

Huawei заінтригувала новиною про 100% знижку на свої смартфони

Huawei заінтригувала новиною про 100% знижку на свої смартфони
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома китайська компанія Huawei на своїй офіційній сторінці в Twitter оприлюднила повідомлення про знижку в 100 відсотків на всі смартфони компанії у США. Користувачі мережі зразу ж зраділи та кинулися дякувати керівництву корпорації, однак їх чекало розчарування.

Джерело: HuaweiUSA

Huawei здивувала новиною про 100% знижку на свої смартфони

Останнє повідомлення компанії про 100% знижку спровокувало бурхливу дискусію у мережі. Люди залишили чималу кількість коментарів під дописом, а також активно робили ретвіти. Потенційні покупці повірили в те, що зможуть отримати смартфон компанії абсолютно безкоштовно.

Немало прихильників продукції Huawei зразу жзрозуміли, в чому суть публікації компанії, про що й написали у коментарях та своїх ретвітах. Однак керівництву Huawei все одно згодом довелося пояснити своє багатообіцяюче оголошення.

Не важко здогадатися, що ця публікація виявилась жартом, оскільки після запровадження санкцій ще за часів президентства Дональда Трампа, Huawei більше не може вести бізнес у США і з компаніями зі Штатів.

Як уже згадувалося раніше, декілька років тому китайського виробника електроніки Huawei звинуватили у промисловому шпигунстві, шахрайстві, співпраці з комуністичною владою КНР і загрозі національній безпеці США. 3 роки тому Дональд Трамп підписав указ, який заборонив компаніям країни користуватися обладнанням Huawei.

"Співпрацю з нею припинили Microsoft, ARM, Facebook, Google та багато інших. Компанія була змушена тимчасово зупинити виробництво ноутбуків та смартфонів і шукати шляхи порятунку свого бізнесу в умовах недоступності низки комплектуючих та інших технологій, які раніше використовувались в її техніці. Так, наприклад, був відділений в окрему компанію бренд Honor. Сьогодні Huawei продовжує працювати. Вона, наприклад, перейшла на використання власної операційної системи для смартфонів", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?