Ілон Маск поділився своїми планами на Dogecoin
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск поділився своїми планами на Dogecoin

Ілон Маск поділився своїми планами на Dogecoin
Джерело:  online.ua

Відомий американський винахідник та підприємець Ілон Маск ніколи не приховував, що є затятим прихильником криптовалюти, зокрема й криптовалюти-жарта Dogecoin. За його словами, щоб ця цифрова монета стала зручним способом оплати - необхідно знизити комісії.

Джерело: Forbes

Ілон Маск хоче зробити Dogecoin способом оплати

Не можна не звернути увагу на те, що вартість Dogecoin у четвер, 23 вересня, відчутно підскочила на тлі потужного росту всього крипторинку. Однак протягом останньої доби вона опустилася на 1,57% і вранці, 24 вересня, монета вартувала 0,220355 долара - це підтверджують дані Coindesk.

"Надзвичайно важливо, щоб комісії з транзакцій на Dogecoin знижувалися, щоб зробити такі речі, як покупка квитків у кіно, реальними",– озвучив свою думку з цього приводу Ілон Маск у соціальних мережах.

Що важливо розуміти, мілярдер зробив свою заяву після того, як найбільша мережа кінотеатрів у США AMC заявила, що має намір почати приймати біткойн, Ethereum, Bitcoin cash та Litecoin до кінця року.

Співзасновник Dogecoin Адам Арон одразу ж провів опитування, щоб з'ясувати, чи повинна AMC прийняти Dogecoin. У ньому взяло участь 140 тисяч людей протягом 24 годин:

  • 68% проголосували за те, щоб AMC прийняла Dogecoin;

  • ще 9% сказали, що продовжать використовувати криптовалюту, навіть якщо AMC її не прийме;

  • тоді як 23% озвучили думку, що AMC взагалі не повинна думати про Dogecoin.

Ілон Маск "вподобав" це опитування, після чого Арон назвав його "втіленням інновацій понад усе".

Що потрібно знати про криптовалюту Dogecoin

Це валюта-мем, яку створили у 2013 році. Валюта названа на честь інтернет-мема Doge. Мем є фотографією собаки породи сіба-іну на прізвисько Кабос. Головною особливістю криптовалюти є швидкий період початкового майнінгу.

4 лютого 2021 Ілон Маск після перерви у два дні повернувся в Twitter з повідомленнями про криптовалюту-мем Dogecoin. За кілька годин ціна на валюту зросла на 75%.

Булран почався після того, як мільярдер опублікував фото ракети, що летить на Місяць, і після додав твіт з одним словом: «Doge».

Новий пост спровокував десятки тисяч ретвітів і призвели до зростання ціни на Dogecoin.

В травні криптовалюта із зображенням собаки сіба-іну досягла рекордної позначки. Вартість токена піднялася до піку в розмірі 74 цента.

Аналітики припускають, що скоро монета буде коштувати уже 1 долар.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?