Як РФ примусила воювати на своєму боці тисячі українських дітей — пояснення Кулеби
Категорія
Україна
Дата публікації

Як РФ примусила воювати на своєму боці тисячі українських дітей — пояснення Кулеби

солдат РФ
Джерело:  online.ua

Диктатор Володимир Путін перетворив викрадених Росією українських дітей на один з інструментів геноциду у війні проти України. Про це в інтерв'ю Online.UA розповів засновник Save Ukraine Микола Кулеба.

Українські діти змушені гинути у лавах російської окупаційної армії

Що важливо розуміти, мільйони українців протягом останніх десяти років війни, яку розв’язала РФ, опинилися в заручниках, стали вигнанцями чи депортованими на територію країни-агресорки.

А з них більше мільйона — це діти. Багато з них живе в Росії. Велика частина залишається в Криму та на інших окупованих територіях.

Більшість із цих дітей паспортизовані, вони отримали російське громадянство. І за ці 10 років багато хто з них вже виріс і з зброєю в руках воює проти України. Бо це стратегія Путіна. Ця стратегія була й раніше, в Османській імперії чи в монголо-татар. Путінська Росія нічим не відрізняється.

Саме тому проти ЗСУ просто зараз воюють десятки тисяч людей, мобілізованих з Донбасу і Криму, які були звичайними українськими школярами 10 років тому.

Їх індоктринували або русифікували, налаштували проти України, зробили з них російських військових. І вони сьогодні прийшли зі зброєю вбивати українців.

За словами Кулеби, якщо їх запитати, чому вони це роблять, то відповідь завжди буде однаковою: “Ми звільняємо ісконно-руські території. Ми з нацистами воюємо”.

РФ привчила викрадених українських дітей до думки, що всі навколо вороги

Росіяни навіть змушують викрадених українських дітей повірити в те, що України більше не існує, а вони, мовляв, повинні воювати з “нацистами”.

Ця брехня вбивається у дитячі голови за допомогою підручників, новин, через систему навчання.

Неповнолітніх систематично переконують тому, що всі навколо вороги: Україна, Америка, Європа.

А Росія — “жертва”, вона захищається, вона не нападала на Україну. А потім дітям розповідають, що взагалі престижно бути військовим. От якщо ти хочеш дійсно стати героєм, ти маєш отримати військову професію. І в школах кожній дитині одразу вкладають у руки автомат. Її не тільки навчають користуватися зброєю, але їй налаштовують проти України… Це російська пропаганда. Це те, що робить сьогодні путінська Росія з українськими дітьми. Це справжня мета Путіна. І це є геноцидом. Це буде доведено.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?