Ілон Маск анонсував "епічну локацію" поєдинку з Цукербергом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ілон Маск анонсував "епічну локацію" поєдинку з Цукербергом

Ілон Маск анонсував "епічну локацію" поєдинку з Цукербергом
Джерело:  online.ua

Американський мільярдер Ілон Маск заявляє, що буде битися з гендиректором корпорації Meta Марком Цукербергом на «епічній локації» в Італії. 

Джерело: Ілон Маск у Twitter

Що відомо про майбутню бійку Маска і Цукерберга

Організовувати поєдинок мільярдерів будуть фонди бізнесменів, а не UFC (Ultimate Fighting Championship — міжнародна спортивна організація, що проводить бої змішаного стилю, - ред.)

Пряма трансляція відбуватиметься на платформі Х (Twitter) та Meta.

Все в кадрі камери буде Стародавнім Римом, тому взагалі нічого сучасного. Я спілкувався з прем’єр-міністром Італії та міністром культури. Вони домовилися про епічне місце.

Незважаючи на те, що Маск підтвердив, що він розмовляв з Джорджією Мелоні та міністром культури Дженнаро Санджуліано, які надали б йому «епічне місце» в історичному центрі Риму, Санджуліано сказав, що бій не відбудеться в Римі.

У мене була довга і дружня розмова з Ілоном Маском, ми говорили про спільне захоплення історією Стародавнього Риму. Ми обговорюємо, як організувати великий благодійний та історичний захід, поважаючи та повністю захищаючи місця. Він не відбудеться в Римі, — сказав Санджуліано.

Він додав, що кошти від бійки передадуть двом італійським педіатричним лікарням для наукових досліджень для боротьби з дитячими захворюваннями.

Як виникла ідея бійки між Маском та Цукербергом

І Маск, і Цукерберг публічно пообіцяли провести бій ММА, який спочатку почався як легковажний жарт між двома технологічними мільярдерами.

У червні засновник Tesla і SpaceX опублікував у Twitter допис: «Я за бійку у клітці, якщо він також». Цукерберг відповів, запросивши Маска «надіслати місце» для запропонованого бою.

6 серпня Маск підтвердив, що відбудеться саме бій, написавши: «Бій Цука проти Маска транслюватиметься на X. Усі виручені кошти підуть на благодійність для ветеранів».

Потім 52-річний Маск додав, що «качався протягом дня, готуючись до бою» проти свого 39-річного суперника.

Проте 11 серпня, окрім оголошення місця бою, Маск відповів коментатору, який запитав, як пройшло його останнє сканування МРТ, сказавши, що у нього «проблема» з лопаткою.

За його словами, для цього знадобиться невелика операція та кілька місяців відновлення, тож невідомо, коли бійка врешті відбудеться.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?