Марк Цукерберг уже запропонував дату публічного бою з Ілоном Маском
Категорія
Світ
Дата публікації

Марк Цукерберг уже запропонував дату публічного бою з Ілоном Маском

Марк Цукерберг уже запропонував дату публічного бою з Ілоном Маском
Джерело:  online.ua

За словами генерального директора Meta Марка Цукерберга, він готовий провести поєдинок з американським мільярдером та бізнесменок Ілоном Маском уже 26 серпня.

Джерело: Марк Цукерберг

Коли може відбутися бій Маска з Цукербергом — відома попередня дата

Цукерберг у своїй новоствореній мережі Threads повідомив, що уже запропонував Маску провести бій 26 серпня, однак поки не отримав підтвердження від опонента.

Варто також зазначити, що 6 серпня Ілон Маск офіційно підтвердив, що запропонований ним бій у клітці з Цукербергом буде транслюватися в прямому ефірі на X.

Бій Цук проти Маска транслюватиметься в прямому ефірі на X. Усі виручені кошти підуть на благодійність для ветеранів, — написав американський бізнесмен у своєму на X, однак не повідомив жодних інших деталей.

Чому насправді розгорівся конфлікт між Маском та Цукербергом

Головною причиною скандалу стало то, що компанія Цукерберга Meta офіційно анонсувала, що планує створити конкурента Twitter.

Ілон Маск відверто зізнався, що його така ідея неабияк розлютила: він кинувся публічно глузувати над Цукербергом та членами його команди..

Підписник Маска в Twitter попередив, що бізнесмену "варто бути обережніше", адже Марк молодше, займається джиу-джитсу й навіть бере участь в турнірах. Однак очільника Tesla і SpaceX це не злякало. Він неочікувано для всіх заявив, що "готовий до поєдинку в клітці".

Цукерберг одразу втрутився у цю суперечку. Він опублікував "історію" в Instagram зі скріншотом цього треда і підписом "надішли мені місце".

Ілон Маск заявив, що хоче організувати поєдинок в октагоні Лас-Вегаса, яким володіє Ліга зі змішаних єдиноборств UFC.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?