Ілон Маск відповів, де можна буде подивитися його бій з Цукербергом
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск відповів, де можна буде подивитися його бій з Цукербергом

Ілон Маск відповів, де можна буде подивитися його бій з Цукербергом
Джерело:  online.ua

Відомий американський мільярдер та винахідник Ілон Маск офіційно підтвердив, що запропонований ним бій у клітці з генеральним директором Meta Марком Цукербергом буде транслюватися в прямому етері його соціальної мережі X (раніше відомої як Twitter).

Джерело:  Reuters

Бій Маска та Цукерберга: де можна буде його подивитися

Бій Цук проти Маска транслюватиметься в прямому ефірі на X. Усі виручені кошти підуть на благодійність для ветеранів, — написав американський бізнесмен у своєму на X, однак не повідомив жодних інших деталей.

За словами Маска, він "підіймав тяжкості протягом дня, готуючись до бою", звернувши увагу на те, що у нього не було часу на тренування і тому він бере тяжкості на роботу.

Коли користувач на X запитав у Маска про сенс бою, Маск відповів, що "це цивілізована форма війни, а чоловіки люблять війну.

Що відомо про публічний конфлікт Маска та Цукерберга

Ще у червні 2023 року Марк Цукерберг та Ілон Маск офіційно заявили, що проведуть бій без правил у клітці.

Конфлікт між мільярдерами розгорівся після того, що компанія Цукерберга Meta анонсувала, що має намір створити конкурента Twitter.

Проте Маска така ідея розізлила - він почав публічно висміювати свого колегу та його команду.

Підписник Маска в Twitter попередив, що бізнесмену "варто бути обережніше", адже Марк молодше, займається джиу-джитсу й навіть бере участь в турнірах. Однак очільника Tesla і SpaceX це не злякало. Він неочікувано для всіх заявив, що "готовий до поєдинку в клітці".

На це миттєво відреагував сам Цукерберг. Він опублікував "історію" в Instagram зі скріншотом цього треда і підписом "надішли мені місце".

Маск озвучив пропозицію організувати бій в октагоні Лас-Вегаса, яким володіє Ліга зі змішаних єдиноборств UFC.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?