Ілон Маск нарешті розкрив головний секрет свого багатства
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск нарешті розкрив головний секрет свого багатства

Ілон Маск нарешті розкрив головний секрет свого багатства
Джерело:  online.ua

Американський винахідник та мільярдер Ілон Маск зі статками у 161,3 мільярда доларів вважається одним із найбагатших людей світу. Нещодавно мільярдер вирішив вперше розкрити секрет свого приголомшливого успіху — він зізнався, що його капітал визначають всього п'ять інвестицій. Варто зазначити, що Маск вкладає кошти лише в одну публічну компанію.

Джерело: Business Insider

Dogecoin

Ні для кого не секрет, що Ілон Маск є одним із найпалкіших прихильників криптовалюти, яку створили як жарт. Бізнесмена доволі часто навіть називають "батьком Doge". Попри те, що нещодавно ціна Dogecoin впала більше ніж на 70%, мільярдер не розчаровується. Скільки Маск інвестував у цифрову монету - досі ніхто не зміг дізнатися, однак аналітики припускають, що він є одним із найбільших інвесторів.

Ethereum та біткоїн

Бізнесмен також не приховує, що інвестує у дві найпопулярніші криптовалюти світу - мовиться про Ethereum та біткоїн. Підприємець не зізнається, скільки саме він вклав у цифрові монети.

"Біткоїн, яким я володію, коштує набагато більше, ніж Ethereum чи Doge", - розповів нещодавно Ілон Маск.

За словами підприємця, його компанії – SpaceX та Tesla – інвестують виняткового у BTC. Також він додав, що виробник електрокарів буде знову приймати оплату у біткоїнах.

SpaceX та Tesla

Бізнесмен створив космічну компанію SpaceX ще 19 років тому. Частка мільярдера у компанії складає 48%, якщо нічого не змінилося після останнього раунду фінансування. У валютному еквіваленті це 35 мільярдів доларів. Зараз SpaceX оцінюють у 74 мільярди доларів.

"У компанії Tesla, яка спеціалізується на виробництві електрокарів, мільярдеру належить майже 23% акцій. Це єдиний актив, з усіх інвестицій Маска, який торгується на біржі. Ринкова капіталізація становить 625 мільярдів доларів, відповідно частка Маска – 140 мільярдів доларів", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?