Ілон Маск вдесяте став батьком. Це третя дитина від епатажної співачки Граймс
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ілон Маск вдесяте став батьком. Це третя дитина від епатажної співачки Граймс

Ілон Маск вдесяте став батьком. Це третя дитина від епатажної співачки Граймс
Джерело:  online.ua

Ілон Маск вдесяте став батьком. Це третя дитина від епатажної співачки Граймс, яка була народжена таємно.

Джерело: NT

Ілон Маск вдесяте став батьком

Про поповнення в родині власника SpaceX повідомив відомий журналіст та біограф Волтер Айзексон.

Виявляється, що Маск має третю дитину від стосунків з епатажною співачкою Клер Буше, відомою як Grimes.

Хоча пара розлучилися ще 2021 року. Проте це не завадило їм народити ще двох дітей від сурогатної матері.

Стать десятої дитини мільярдера поки що невідома. Однак у малюка незвичне ім'я – Techno Mechanicus, або просто Тау.

Нагадаємо, що 2020 року Буше народила Маску сина, якого вони назвали X A-12 (Екс Еш Ей-Твелв). Після народження дитини стосунки пари розпалися. Проте вже за рік стало відомо, що сурогатна мати народила колишньому подружжю доньку на ім'я Екза Дарк Сайдеріл.

А вже у липні 2022 року у Мережі з'явилася новина про те, що в Маска народилася двійня від його нової обраниці Шівон Зілліс.

Граймс публічно звернулася до колишнього

Колишня дружина Ілона Маска Клер Буше, вона ж співачка Grimes, звинуватила мільярдера в тому, що він не дозволяє їй бачитися з їхнім трирічним сином Х.

Співачка публічно звернулася до свого ексчоловіка у Twitter. Клер написала своє звернення під публікацією американського журналіста Волтера Айзексона, який опублікував фото Маска з його новою дівчиною Шівон Зіліс та молодшими дітьми.

У своїй відповіді колишня дружина Маска, повідомила, що його теперішня обраниця заблокувала її у соцмережах, а також наголосила, що поява дітей у пари "розбила її сім'ю".

Скажи Шівон, щоб вона розблокувала мене і скажи Ілону, щоб він дозволив мені побачити мого сина, або відповів моєму адвокату. До цих пір мені навіть не дозволяли бачити фото цих дітей, не дивлячись на те, що ця ситуація розбила мою сім'ю, – написала Клер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?