Ілон Маск відреагував на прохання виділити 6 млрд доларів на порятунок людства
Категорія
Світ
Дата публікації

Ілон Маск відреагував на прохання виділити 6 млрд доларів на порятунок людства

Ілон Маск відреагував на прохання виділити 6 млрд доларів на порятунок людства
Джерело:  online.ua

Директор Всесвітньої продовольчої програми (ВПП) ООН Девід Біслі нещодавно попросив у відомого американського винахідника та найбагатшої людини світу Ілона Маска 6 мільярдів доларів на боротьбу з голодом. Останній нарешті відреагував на це прохання.

Джерело: Твітер-сторінка Девіда Біслі

Ілон Маск готовий рятувати людство від голоду

Девід Біслі звернув увагу на те, що мільярдерам таким, як Ілон Маск і Джефф Безос, необхідно підтримати організацію хоча б одноразово. Реагуючи на це прохання, Ілон Маск заявив, що готовий продати частину своїх акцій Tesla, якщо ВПП публічно усім зможе пояснити, як це допоможе врятувати людство від голоду.

"Цього року 42 мільйони людей перебувають на межі голоду. Безпрецедентна глобальна криза, викликана Covid. Голод, дестабілізація націй та масова міграція – ось що станеться, якщо ми не відреагуємо. Ілон Мсак, ви тільки вчора заробили 6 мільярдів доларів – рівно стільки потрібно, щоб запобігти катастрофі! Будь ласка, допоможіть!", - звернувся до Маска Девід Біслі.

Трохи пізніше директор ВПП визнав, що 6 мільярдів доларів не розв'яжуть проблему голоду у світі, однак вони точно допоможуть покращити ситуацію з геополітичною нестабільністю, масовими міграціями та дозволять врятувати життя 42 мільйони людей.

"Якщо ВПП зможе точно описати у цій гілці Twitter, як 6 мільярдів доларів розв'яжуть проблему голоду у світі, я продам акції Tesla прямо зараз і зроблю це. Але це має бути докладний звіт із відкритим вихідним кодом, щоб громадськість точно бачила, як витрачаються гроші", - відреагував на прохання Біслі Ілон Маск.

Не можна також не згадати про те, що нещодавно статки америкнаського бізнесмена сягнули 302 мільярдів доларів. Це зробило Ілона Маска найбагатшою людиною в історії за увесь час існування рейтингу Forbes.
Аналітики Morgan Stanley озвучили прогноз, що статки Маска незабаром перетнуть позначку у трильйон доларів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?