Ілон Маск висунув зухвалу умову для двобою з Цукербергом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ілон Маск висунув зухвалу умову для двобою з Цукербергом

Ілон Маск висунув зухвалу умову для двобою з Цукербергом
Джерело:  online.ua

Американський мільярдер та бізнесмен Ілон Маск продовжує публічно знущатися з глави компанії Meta Марка Цукерберга. Цього разу він заявив, що хоче провести їхній двобій безпосередньо вдома у власника Facebook.

Джерело:  The Verge

Цукерберг втомився від витівок Маска

Марк Цукерберг не приховує, що в нього уже урвався терпець від нескінченних коливань настрою Маска.

Як відомо, одіозний мільярдер дуже багато разів змінював свою думку про їхній майбутній двобій, висував різні пропозиції щодо місця, просив скасувати зустріч через операції.

Окрім того, він проігнорував офіційний запит і нічого не підтвердив, тоді як Цукерберг заявив про готовність битись практично в будь-який день та в будь-якому місці.

Якщо Ілон коли-небудь серйозно задумається про реальну зустріч та офіційний захід, він знає, як зі мною зв'язатися... Ми всі можемо погодитися, що Ілон несерйозний, і настав час рухатися далі, - заявив нещодавно Марк Цукерберг.

Що цього разу вигадав Ілон Маск

Одразу після того, як стало відомо, що запланований поєдинок американських мільярдерів у клітці зірвано, Маск почав стверджувати, що з'явиться без попередження до будинку Цукерберга, щоб битися з ним.

Для тест-драйву Tesla FSD (система автономного водіння або автопілот - ред.) в Пало-Альто сьогодні ввечері я попрошу машину під'їхати до будинку Цукерберга. Також ми будемо тестувати відео з X livestream (функція прямих трансляцій у Twitter/X, яку Маск представить найближчим часом - ред.), щоб ви могли стежити за нашою пригодою в реальному часі! Якщо нам пощастить і Цук дійсно відчинить двері, битва розпочнеться!, - написав Маск.

Однак Цукербергу нова дивна ідея Маска не сподобалася.

Як виявилося, його немає вдома. Окрім того, він би не хотів, щоб двобій відбувся на території його будинку.

Марк зараз подорожує, і його немає в Пало-Альто. Крім того, Марк серйозно ставиться до цього виду спорту і не збирається битися з кимось, хто випадково з'явився в його будинку, - повідомив спікер Цукерберга в Meta Іск Саріч.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?