Ілон Маск злив у мережу фото Ембер Герд в образі для їхніх сексуальних ігор
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ілон Маск злив у мережу фото Ембер Герд в образі для їхніх сексуальних ігор

Ілон Маск злив у мережу фото Ембер Герд в образі для їхніх сексуальних ігор
Джерело:  online.ua

Відомий американський мільярдер та винахідник Ілон Маск неочікувано для всіх вирішив похизуватися своїм сексуальним життям у соціальній мережі X (колишній Twitter - ред.). Бізнесмен опублікував архівну фотографію його колишньої дівчини та голлівудської акторки Ембер Герд в образі для рольової гри.

Джерело: Ілон Маск

Маск показав Ембер Герд в образі для їхніх рольових ігор

За словами американського мільярдера, для нього зірка Голлівуду одяглася як його улюблена героїня комп`ютерної гри Overwatch Мерсі.

На фото Ембер Герд позує в корсетній мінісукні, а на її ногах можна побачити портупеї. Завершили образ крила, завдяки яким Ембер була максимально схожою на персонажа гри.

Ембер Герд (фото - twitter.com/elonmusk)

Не можна також не згадати про те, що раніше про це перевтілення акторки писав у біографії Маска письменник Волтер Айзексон.

Він звернув увагу на те, що Герд вирішила перевтілитися в цього персонажа після того, як Маск зазначив, що вона схожа на Мерсі.

Вона витратила два місяці на розробку та замовлення костюма з ніг до голови, щоб зробити для нього косплей, — розповів письменник.

Що відомо про роман Маска та Герд

За офіційною версією, стосунки бізнесмена та акторки розпочалися після гучного розлучення Ембер Герд з Джонні Деппом, хоча зірка "Піратів Карибського моря" багато разів звинувачував ексдружину в тому, що вона почала зраджувати його з Маском вже за місяць після їхнього весілля.

Роман зірок тривав лише один рік, у 2018-му підтвердили, що більше не разом.

У своїй біографії Маск назвав стосунки з Герд «жорстокими», а його брат Кімбал схарактеризував акторку як «токсичну» і «жахливу», додавши, що Ілон постійно закохується в людей, які «красиві, але мають дуже темну сторону».

Сама Ембер Герд нещодавно заявила, що досі любить Ілона Маска.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?