Іноземний тренер назвав рокову помилку Ломаченка перед боями
Категорія
Спорт
Дата публікації

Іноземний тренер назвав рокову помилку Ломаченка перед боями

Іноземний тренер назвав рокову помилку Ломаченка перед боями
Джерело:  online.ua

Відомий американський тренер Роберт Гарсія, рідний брат колишнього чемпіона світу з боксу Майкі Гарсії, озвучив одну з важливіших проблем українця Василя Ломаченка. Експерт вважає, той дуже погано обирає собі партнерів для спарингів під час підготовки до боїв. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв’ю ESNEWS.

За словами тренера, українському боксеру не потрібні “зручні” спаринги. Йому б варто було обирати таких суперників для тренувань, які здатні побити його.

“Дивіться, я не хочу сказати, що хочу його тренувати, тому що у нього є батько – чудова людина, відмінний тренер. Але мені здається, що Ломаченку потрібно бути в залі, де є виродки, які хочуть надерти його зад”, - вважає Гарсія.

Він додав, проблема, ймовірніше, в тому, що Ломаченко тренується у залі в себе вдома. Туди відповідно запрошують спаринг-партнерів, а такий підхід не дуже ефективний.

“Адже кожен такий спаринг-партнер знає, що він там не для того, щоб надерти зад, а він там, щоб робити те, що йому кажуть. У Ломаченка відмінна майстерність. Він один з найкращих талантів у світі боксу, але я думаю, мій зал їм допоможе. Тому Ломі та його батькові – ласкаво прошу на спаринги”, - додав він.

Нагадаємо, восени Василь Ломаченко неочікувано програв бій за звання абсолютного чемпіона у легкому дивізіоні. Чемпіонство разом з трьома поясами українця отримав американський боєць Теофімо Лопес.

Пізніше Ломаченко критикував суддівство, яке нібито упереджено ставилося до іноземця (бій відбувся в американському Лас-Вегасі). Також він хотів би провести реванш, однак Лопес із традиційною для нього зухвалістю відмовляється від такого матчу.

Лопес дорікнув Ломаченко тим, що від обов’язкового реваншу в контракті відмовилася саме українська сторона. Менеджери Василя звернули увагу, вони намагалися взагалі узгодити контракт, бо мали побоювання — американець відмовиться. Той навіть сперечався щодо гонорару та особисто Ломаченко “поділився” з ним часткою своєї винагороди.

Як повідомляв ONLINE.UA, Василь Ломаченко може гучно повернутися на професійний ринг після несподіваної поразки від бійця Теофімо Лопеса, вважає батько-тренер американця. Лопес-старший вважає, що потенційні опоненти бояться колишнього чемпіона.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?