Інсайдери розкрили дати представлення нового iPhone від Apple
Категорія
Технології
Дата публікації

Інсайдери розкрили дати представлення нового iPhone від Apple

Інсайдери розкрили дати представлення нового iPhone від Apple
Джерело:  online.ua

У компанії Apple планують представити нову модель смартфону iPhone вже незабаром - передбачається, що представники американського техногіганта продемонструють гаджет публіці вже у вересні.

Джерело: MacRumors

За даними журналіста Марка Гурмана, в цілому у компанії запланували вже декілька офіційних заходів, під час яких представлятимуть різні нові девайси, підготовлені конструкторами.

Він звертає увагу на те, що Apple може повернутися до традиції представлення нових iPhone саме у вересні вже 2021 року.

Торік через поширення коронавірусу COVID-19 компанія зазнала перебоїв з виробництвом різних гаджетів. Перш за все проблеми торкнулися виробництва необхідних деталей для нових моделей смартфонів.

Відповідну модель презентували через це із запізненням - лише у жовтні 2020 року. За місяць до того компанія продемонструвала прихильникам лише “розумні”-годинники Apple Watch, планшети iPad та декілька нових послуг від компанії.

Передбачається, що незабаром представництво Apple покаже третє покоління бездротових навушників AirPods, оновлений планшет Pad mini з більшим дисплеєм, годинники Apple Watch 7 й ноутбуки серії MacBook Pro.

Що відомо про iPhone 14

Наступного року Apple також планує представити ще одну модель, яка отримає відповідний індекс. Як стверджують анонімні джерела, це будуть смартфони з титановими корпусами. Ексклюзивним виробником безпосередньо корпусів стане компанія Foxconn, що займається складанням iPhone та інших пристроїв Apple.

Apple вже використовує титан при виробництві деяких продуктів, до прикладу, годинників Apple Watch і банківських карт Apple Card. Однак досі не застосовувала матеріал у своїх смартфонах.

Він набагато міцніший і легший, ніж алюміній або сталь, проте при цьому коштує дорожче, хоч і не настільки, щоб це відчутно позначилося на роздрібній вартості смартфонів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?