Інсайдери дізналися про одну з головних особливостей iPhone 14
Категорія
Технології
Дата публікації

Інсайдери дізналися про одну з головних особливостей iPhone 14

Інсайдери дізналися про одну з головних особливостей iPhone 14
Джерело:  online.ua

Іноземні журналісти злили в мережу достатньо інформації про iPhone 13 — ці дані уже були неодноразово обговорені на форумах. А от про модель 2022 року – iPhone 14 – наразі відомо вкрай мало. Попри це інсайдерам все-таки вдалося дізнатися цікаві подробиці.

Джерело: MacRumors

Як стверджують анонімні джерела видання, у наступному році Apple представить смартфони з титановими корпусами.

Згідно з останніми даними, ексклюзивним виробником цих корпусів стане компанія Foxconn, якабезпосередньо займається складанням iPhone та інших пристроїв Apple.

Експерти назвали плюси і мінуси титана

Варто звернути увагу на те, що Apple вже використовує титан при виробництві деяких продуктів, до прикладу, годинників Apple Watch і банківських карт Apple Card. Однак досі не застосовувала матеріал у своїх смартфонах.

Що важливо розуміти, він набагато міцніший і легший, ніж алюміній або сталь, проте при цьому коштує дорожче, хоч і не настільки, щоб це відчутно позначилося на роздрібній вартості смартфонів.

"Не виключено, що титанові корпуси будуть тільки у топових моделей iPhone 14. Це повинно спонукати до купівлі саме цих версій і, як наслідок, привести до збільшення їх продажів. Використання цього матеріалу буде сприйматися як перевага над дешевшими моделями", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що технологічний гігант Apple запатентував технологію тонкого оксидного покриття, що дає можливість уникнути слідів від пальців на корпусі. Цілком можливо, це покриття будуть використовувати на титанових корпусах в лінійці iPhone 14.

Як уже згадувалося раніше, iPhone 13 представлять уже в 2021 році. Як стверджують інсайдери, компанія Apple замовила у TSMC виробництво 100 мільйонів процесорів A15 Bionic. Цей чіп буде використовуватися в цьогорічній лінійці та в оновлених моделях iPad і iPad Pro.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?