Instagram повідомив про серйозні зміни у своїй роботі
Категорія
Технології
Дата публікації

Instagram повідомив про серйозні зміни у своїй роботі

Instagram повідомив про серйозні зміни у своїй роботі
Джерело:  online.ua

Очільник Instagram Адам Моссері неочікувано для всіх повідомив, що соціальна мережа має намір розпочати показ повноекранних відео у новинній стрічці додатка. Окрім того, сервіс почне експериментувати з ширшим впровадженням відеоконтенту та іншими платними можливостями для користувачів.

Джерело: TechCrunch

Instagram планує обігнати TikTok

Глава Instagram звернув увагу на те, що соціальна мережа планує показувати в стрічках користувачів набагато більше відеороликів, включно з відеороликами з акаунтів, на які користувачі ще не підписані. Він стверджує, що зміни можна буде побачити уже через декілька тижнів.

На переконання самого Моссері, Instagram вже давно не є застосунком для обміну світлинами. Він ствреджує, що новий підхід, цілком можливо, зможе зробити з соціальної мережі більш прямого конкурента сервісу коротких відеороликів TikTok. Сам Моссері виділяє TikTok і YouTube в ролі основних конкурентів Instagram.

Що наразі відомо про платні Stories

"Instagram також створить щось на кшталт аналогу функції "Супер-підписки" з Twitter. Нова можливість дозволить користувачам соціальної мережі публікувати ексклюзивний контент в "Історіях", який буде доступний лише платним підписникам. Instagram підтвердила, що дійсно працює над такою функціональністю, проте відмовилася розкривати подробиці", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що в мережі уже поширюють скріншоти, які демонструють роботу нової функції, справжність яких керівництво Instagram не заперечує.

Чи планується підтримка NFT в Instagram

Палуцці нещадавно оприлюднив посилання на функцію NFT Collectibles у додатку. Вона виглядає, як окрема вкладка, на якій будуть відображатися цифрові предмети колекціонування, доступні користувачеві.

Наразі команда Instagram не говорить нічого конкретного про підготовку платних функцій та обмежується згадками про те, що сервіс працює над створенням нових творчих інструментів і функцій безпеки для творців контенту.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?