ЗМІ дізналися, навіщо Amazon знищує власну техніку
Категорія
Технології
Дата публікації

ЗМІ дізналися, навіщо Amazon знищує власну техніку

ЗМІ дізналися, навіщо Amazon знищує власну техніку
Джерело:  online.ua

Британські журналісти провели таємне розслідування, в результаті якого їм вдалося з'ясувати, що лише в одній Великій Британії Amazon знищує 130 тисяч непроданих товарів щотижня. Варто звернути увагу на те, що це стандартна і регулярна практика для компанії.

Джерело: Gizmochina

За словами розслідувачів, лише в Британії працюють 24 великі склади Amazon. Склад в Данфермліні, що у Шотландії, є одним з найбільших – саме там нещодавно знищили величезну партію непроданих предметів.

Чому ж насправді компанія Amazon знищує товари

Представники телеканалу ITV отримали відеозаписи багатьох випадків, коли тисячі упаковок з непроданими товарами знищувалися. Інсайдери в корпорації стверджують, що це насправді звичний для них процес, оскільки саме так керівництво Amazon звільняє складські приміщення для новинок.

"Щотижня знищують близько 130 000 одиниць непроданих товарів. Навіть якщо взяти до уваги тільки Британію, то мова йде про величезні збитки. Крім того, висловлюється припущення, що деякі з товарів, які підлягають знищенню, у результаті можуть потрапити до користувачів через "чорний ланцюжок поставок", організований недобросовісними співробітниками", - йдеться в повідомленні.

За словами анонімнихджерел, багатомільярдний бізнес компанії має змогу процвітати саме завдяк складам, у яких немає зайвого "мотлоху".

Журналісти дізналися, що це допомагає керівництву Amazon отримувати нові замовлення, а й мінімізувати кількість збоїв у роботі.

Один із інсайдерів звернув увагу на те, що корпорація повинна шукати більш ефективні способи утилізації непроданих предметів.

"Розслідування вже привернуло увагу політиків і зацікавлених сторін. Якщо компанія дійсно діє так і в інших регіонах світу, то вона залишає величезний вуглецевий слід", - зазначають журналісти.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?