Telegram оголосив конкурс з призовим фондом у розмірі 50 тис доларів
Категорія
Технології
Дата публікації

Telegram оголосив конкурс з призовим фондом у розмірі 50 тис доларів

Telegram оголосив конкурс з призовим фондом у розмірі 50 тис доларів
Джерело:  online.ua

Керівництво клауд-месенджера Telegram офіційно оголосило про новий конкурс для розробників. Вони наголошують, що необхідно написати застосунок на Android або iOS для створення та імпорту стікерів. Варто зазначити, що така можливість з'явилася в новій версії месенджера.

Джерело: пресслужба Telegram

Детальні інструкції розробники опублікували на окремій сторінці. Свою конкурсну роботу необхідно відправити боту @ContestBot до 4 липня, 23:59 за дубайським часом.

Що відомо про умови конкурсу від Telegram

  • Керівництво месенджера дозволяє використовувати будь-яку ідею або дизайн для свого додатка за умови, що він буде зручним для користувачів і забезпечить легкий і зручний спосіб створення нових унікальних стікерів для Telegram.

  • Роботи можуть використовувати як статичні, так і анімовані стікери, проте останні будуть в пріоритеті.

  • До прикладу, можна створити застосунок, який дозволить користувачам завантажувати власні світлини і додавати текст поверх них.

  • Окрім того, застосунок може автоматично видаляти фон, застосовувати різноманітні ефекти і імпортувати результат в Telegram.

Варто звернути увагу на те, що призовий фонд конкурсу становить 50 тисяч доларів. Що важливо розуміти, ці кошти розподілять між переможцями.

Окрім того, наголошується, що учасники залишать за собою всі права на свої додатки. Вони матимуть можливість використовувати їх як незалежні стартапи, а також потенційно монетизувати.

Що потрібно знати про Telegram 

Telegram — багатоплатформовий клауд-месенджер з функціями VoIP для смартфонів, планшетів та ПК, який дозволяє обмінюватися текстовими, голосовими та відеоповідомленнями, стікерами та фотографіями, файлами багатьох форматів. Можна також здійснювати відео- і аудіодзвінки, організовувати відеконференції, розраховані на групи і канали з багатьома користувачами.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?