Microsoft представить щонайменше сім версій Windows 11
Категорія
Технології
Дата публікації

Microsoft представить щонайменше сім версій Windows 11

Microsoft представить щонайменше сім версій Windows 11
Джерело:  online.ua

Іноземним інсадерам вдалося дізнатися, які версії операційної системи Windows 11 представить компанія Microsoft. Згідно з останніми даними, окрім стандартних настільних Home і Pro у списку значиться Windows 11 Mixed Reality, однак водночас зникли версія для IoT-систем і LTSC-варіант, які компанія поставляла в минулих ОС.

Джерело: MSPowerUser

Microsoft готує до випуску 7 версій Windows 11

Як уже згадувалося раніше, минулого місяця Microsoft представила Windows 11, звернувши увагу на те, що власники ліцензійних копій Windows 10 (а тепер ще й Windows 7 і Windows 8.1) зможуть безкоштовно оновитися до нової ОС.

"На момент анонсу компанія не повідомила, які версії Windows 11 вона збирається випустити. Ця інформація була виявлена порталом MSPowerUser в базі даних Bluetooth SIG. Остання являє собою організацію, яка приймає стандарти Bluetooth, а також затверджує їх підтримку різними додатками і пристроями", - йдеться в повідомленні.

Уже опублікований список версій Windows 11

Що важливо розуміти, загалом список версій Windows 11 повторює той, що у Windows 10, за виключенням деяких випадків. Нова ОС вийде в наступних варіантах:

  • Windows 11 Home;

  • Windows 11 Pro;

  • Windows 11 Pro for Workstations;

  • Windows 11 Education;

  • Windows 11 Pro Education;

  • Windows 11 Enterprise;

  • Windows 11 Mixed Reality.

Інсайдери звертають увагу на те, що у списку у ролі повноцінної версії, а не у вигляді спеціальної надбудови, фігурує версія для гарнітури доповненої реальності HoloLens – Windows 11 Mixed Reality.

"Крім цього, компанія, ймовірно, не планує випускати спеціальну версію Windows 11, аналогічну Windows 10 S з обмеженими функціями. Але не виключено, що у майбутньому подібні варіанти нової ОС, або ж щось на зразок Windows 10X для пристроїв з двома сенсорними екранами, теж з'явиться", - пише видання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?