Іншого чекати не доводиться: Онищенко оцінив відмову Інтерполу від його розшуку
Категорія
Політика
Дата публікації

Іншого чекати не доводиться: Онищенко оцінив відмову Інтерполу від його розшуку

Іншого чекати не доводиться: Онищенко оцінив відмову Інтерполу від його розшуку

Народний депутат Олександр Онищенко, який втік з України після того, як Національне антикорупційне бюро запідозрило політика у газових махінаціях, прокоментував відмову Інтерполу від його розшуку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook депутата-втікача.

"Власне, нічого іншого в будь-якій правовій країні світу чекати і не доводиться. Інтерпол не на моїй стороні і не проти НАБУ чи Петра Порошенка", - підкреслив він.

Також депутат запевнив що "Інтерпол просто не займається політичною заказухою".

Читайте також: У ГПУ прокоментували заяву Онищенка про отримання політпритулку від однієї з країн ЄС

"А на що розраховували в оточенні Петра Олексійовича, я взагалі зрозуміти не можу. Хлопці, ви навіть в Україні моя справа не можете до суду довести. Але при цьому лізете в калашний ряд в цивілізоване правове суспільство", - резюмував Онищенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Генеральна прокуратура України направила Іспанії документи, необхідні для початку процедури екстрадиції в Україну матері нардепа-втікача Олександра Онищенка — Інеси Кадирової.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?