Instagram розробляє функцію редагування сітки публікацій у профілі
Категорія
Технології
Дата публікації

Instagram розробляє функцію редагування сітки публікацій у профілі

Instagram розробляє функцію редагування сітки публікацій у профілі
Джерело:  online.ua

Соціальна мережа дозволить користувачам міняти місцями публікації в профілі, а також додасть нові наліпки для сторіз.

Джерело: Твіттер розробника Алессандро Палуцці

Які функції з’являться в Instagram 

Першою функцією, яку будуть вводити є редагування стрічки профілю. Зараз сітка фотографій відсортована за датою додавання: нові пости знаходяться вище у стрічці світлин.

З новою функцією пости можна буде переставляти місцями. Також з’явиться функція закріплення публікації.

Скриншот

Instagram все більше прагне експериментувати зі своєю основною стрічкою та параметрами профілю, що певним чином узгоджується із запитами користувачів.

Моссері також зазначив, що відеоконтент все більше буде у центрі уваги Instagram, а також обмін повідомленнями.

Можливо, Instagram перейде на повноекранне відображення Stories/Reels, повністю відходячи від традиційної статичної стрічки дописів.

Хронологічний показ стрічки

Керівник Instagram Адам Моссері каже, що компанія розпочала тестування двох інших нових налаштувань стрічки, включаючи хронологічний показ нових публікацій.

Моссері пообіцяв, що хронологічна стрічка повернеться під час слухань підкомітету Сенату в грудні. Під час запитань і відповідей минулого місяця він також сказав, що Instagram «вже тестує ідею».

Алгоритмічно відсортований канал Instagram піддається критиці з боку користувачів з моменту його введення в 2016 році. Користувачі скаржаться на те, що тривалий час не бачать публікацій з облікових записів, на які вони підписалися.

Деякі користувачі вже помітили нові опції в додатку Instagram. Компанія не відразу відповіла на запитання про те, коли зміни стануть доступними для всіх користувачів.

Нові функції в Твіттері

Нагадаємо, що Твіттер нараз тестує нову функцію. Користувачі зможуть вставити копію твіту у фотографію або відео, а не просто відповідати на нього текстом.

Функцію наразі тестують на iOS. Якщо у вас є доступ до цієї функції, у меню ретвітів буде кнопка «Процитувати твіт із реакцією». Доторкнувшись до неї, ви перейдете на екран, де зможете зробити фото чи відео, щоб розмістити твіт поверх, або вибрати його зі своєї камери.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?