InStat назвав найкращого футболіста збірної України на Євро-2020
Категорія
Спорт
Дата публікації

InStat назвав найкращого футболіста збірної України на Євро-2020

InStat назвав найкращого футболіста збірної України на Євро-2020
Джерело:  online.ua

Для українців та міжнародної спільноти стало справжньою несподіванкою те, що Збірна України дійшла до 1/4 фіналу Євро-2020. Окрім того, нещодавно стало відомо, що найкращим футболістом у складі "синьо-жовтих" назвали саме капітана команди Андрія Ярмоленка.

Джерело: zbirna.com

Ярмоленко став найкращим футболістом Збірної України на Євро-2020

Не можна не звернути увагу на те, що саме атакувальний півзахисник Андрій Ярмоленко був одним із найбільш яскравих гравців у складі збірної України на Євро-2020. Статистичний портал InStat назвав Андрія Ярмоленка найкращим футболістом "синьо-жовтих" на турнірі.

"Гравець вістря атаки із 310 балами посів першу сходинку. Відразу за його спиною розташувався фланговий захисник Динамо Віталій Миколенко – 305 очок. А трійку лідерів замкнув півзахисник Аталанти Руслан Маліновський – 302 пункти. При складанні такого рейтингу враховувались лише ті футболісти, які провели на Євро-2020 не менше трьох поєдинків", - йдеться в повідомленні.

На четвертій сходинці опинився футболіст Динамо Олександр Караваєв (299). Також у п'ятірку найкращих потрапив оборонець Шахтаря Микола Матвієнко (297).

Варто звернути увагу на те, що у першій п'ятірці немає нападника збірної України та бельгійського Гента Роман Яремчук. Форвард відзначився двома голами. Що цікаво, зробив він це у тих же матчах, що й Ярмоленко.

Статистика Ярмоленка на Євро-2020

"Капітан "синьо-жовтих" Андрій Ярмоленко взяв участь в усіх 4 матчах збірної на турнірі. Загалом за цей час провів на футбольному полі 355 хвилин. За зіграний час вінгер двічі забивав у ворота суперників. Ставалось це у перших двох матчах проти Нідерландів (3:2) та Північної Македонії (2:1). Футболіст має у своєму активі два асисти", - пише видання.

Окрім того, наголошується, що точність пасів сягнула 79%. Після гри зі шведами в 1/8 фіналу Андрій зробив шалений стрибок у рейтингу найкращих гравців чемпіонату Європи-2020 – з 25 місця на 4-те. У його пасиві одна жовта картка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?