Інцидент з блокадниками Донбасу: нардеп покликав людей на Майдан, в соцмережах спори
Категорія
Події
Дата публікації

Інцидент з блокадниками Донбасу: нардеп покликав людей на Майдан, в соцмережах спори

Інцидент з блокадниками Донбасу: нардеп покликав людей на Майдан, в соцмережах спори
Джерело:  online.ua

Народний депутат України Єгор Соболєв закликав людей збиратися на Майдані Незалежності в Києві, щоб відреагувати силові дії влади на місці збору блокадників в Кривому Торці Донецької області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Соболєва.
Читайте також: Активістів блокади Донбасу змусили прибрати один із блокпостів: з'явилися фото і відео
"Хлопці, які перекривають торгівлю з окупованими територіями, під атакою СБУ та спецпідрозділів поліції. Усім, хто зараз в Києві, прохання зібратися о 21:00 на Майдані Незалежності під стелою. Чим більше нас буде, тим легше хлопці там переживуть цю ніч", написав Соболєв.


Заяви Соболєва викликали спір у соцмережах.
Bohdan Khomchenko Як пов'язана кількість людей на Майдані з легкістю переживання атаки?



Єгор Соболєв: Троє з 5-ти народних депутатів, які активно підтримували блокаду, вже вирушили на допомогу затриманим і на редут, який імовірно може бути наступним. Двоє залишаються в Києві для координації людей і дій у Парламенті.
Валерій Магала: Завтра - Рада. Треба, нарешті, прокидатися і щось там робити. Ну це ж наш основний орган державної влади. За результатами цього засідання можна буде приймати якісь відповідні рішення.


Нагадаємо, раніше активісти блокади заявили про силовий розгін акції на редуті в Кривому Торці, тоді як у СБУ спростували дані про атаку.
Трохи пізніше в СБУ повідомили про те, що на декількох місцях проведення блокади Донбасу в Торецке, Щербиновке і Курдюмовке затримано 43 людини зі зброєю, у яких були вилучені в тому числі і пляшки із запальною сумішшю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?