Інцидент з блокадниками Донбасу: поліція виклала фото вилученої зброї
Категорія
Події
Дата публікації

Інцидент з блокадниками Донбасу: поліція виклала фото вилученої зброї

Інцидент з блокадниками Донбасу: поліція виклала фото вилученої зброї
Джерело:  online.ua

У поліції показали фото зброї, яка було вилучено 13 березня в учасників блокади Донбасу на станції Кривий Торець в Донецькій області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter директора департаменту комунікацій МВС України Артема Шевченка.
Читайте також: Активістів блокади Донбасу змусили прибрати один із блокпостів: з’явилися фото і відео
Шевченко виклав фото вогнепальної зброї, а також пляшок із запальною сумішшю.
Раніше в СБУ заявляли, що проводять контрдиверсійні заходи в зоні АТО. "Ми нікого не штурмуємо, проводяться контрдиверсійні заходи", — прокоментувала речник СБУ Олену Гітлянську заяву "Штабу блокади торгівлі з окупантами" про нібито штурм їх редуту на станції "Кривий Торець".
Тим часом на сторінці "Штабу блокади торгівлі з окупантами" у Facebook повідомляється, що правоохоронці зачистили редут "16 добровольчого батальйону", в результаті чого побили ветеранів АТО і активістів. Учасники блокади затримані, їх відвезли в поліцію.
У той же час народний депутат України Ігор Луценко (фракція "Батьківщина") з посиланням на дані волонтерів повідомив, що редут "Штабу блокади торгівлі" на залізничній станції "Кривий Торець" розгромлений, близько 30 осіб затримано.
Як повідомляв ONLINE.UA, народний депутат України Єгор Соболєв закликав людей зібратися на Майдані Незалежності в Києві, щоб протестувати проти силових дій влади проти учасників блокади Донбасу.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?