Смартфони від Apple та Google порівняли в міцності під час падіння
Категорія
Технології
Дата публікації

Смартфони від Apple та Google порівняли в міцності під час падіння

Смартфони від Apple та Google порівняли в міцності під час падіння
Джерело:  online.ua

І iPhone 13 Pro від Apple, і Pixel 6 Pro від Google роблять чудові фотографії. Але один телефон може бути трохи міцнішим. Під час огляду потужних характеристик обох смартфонів, блогери вирішили перевірити їх здатність витримувати падіння з висоти 1 метра на задню панель і на кут корпусу.

Джерело:  PhoneBuff

Google Pixel 6 Pro вийшов цієї осені, і його привабливий дизайн, висока продуктивність процесора та просте у використанні програмне забезпечення Android 12 вже вразили багатьох оглядачів. Смартфон навіть отримав бажану нагороду Editors 'Choice Award, а деякі назвали Pixel 6 напрочуд більш захоплюючим, аніж iPhone 13. У iPhone 13 Pro також є неймовірна система, яка, як і Pixel 6 Pro, пропонує стандартний, надширококутний та телеоб'єктив. Але як щодо його стійкості до падіння?

Падіння з метрової висоти на задню панель призвело до приблизно однакових наслідків: йдеться про невелику шкоду через виступаючі модулі камер. Проте слід уточнити, що у Pixel 6 Pro зіпсований сегмент виявився трохи більшим, ніж у iPhone 13 Pro Max.

Падіння iPhone 13 Pro Max та Google Pixel 6 Pro на кут корпусу

Наступним випробуванням стало падіння з тієї ж висоти, але на кут корпусу. Як і попередній тест, це падіння не призвело до суттєвих неполадок. На місцях ударів залишилися ледь помітні потертості. У той же час, в результаті падіння екраном вниз, захисні скла обох смартфонів дали тріщину.

Потрібно додати, що самі дисплеї не постраждали, та й загалом смартфони не втратили своїх основних якостей, ними й надалі можна успішно продовжувати користуватися, внутрішньо – без змін, зовні – згадані невеликі недосконалості.

Однією з причин того, що зовні Pixel 6 Pro постраждав трохи більше за свого конкурента називають закругленості скла. Але й у iPhone вистачало нерівностей та тріщин, тому цілковитим переможцем у цьому поєдинку нову модель від Apple назвати не можна.

Ну і насамкінець відбувся "політ" з висоти людського зросту. Після десятка таких падінь у смартфона Google все стало зовсім погано, тоді як флагман Apple витримав випробування набагато краще.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?