Іспанський архієпископ відреагував на зйомки відвертого кліпу у католицькому соборі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Іспанський архієпископ відреагував на зйомки відвертого кліпу у католицькому соборі

Іспанський архієпископ відреагував на зйомки відвертого кліпу у католицькому соборі
Джерело:  online.ua

Архієпископ з Толедо, що в Іспанії, публічно вибачився за відвертий кліп "Ateo", який відомий репер C. Tangana та співачка Наті Пелусо зняли у соборі XIII століття. У новому відеоролику артисти танцюють бачату і торкаються одне одного тілами.

Джерело: CNN

В Іспанії розгорівся скандал через зйомки відвертого кліпу в соборі

За словами авторів відеороботи, кліп "Атеїст" – це історія про дівчину-атеїстку, яка після зустрічі з хлопцем повірила в Бога. Однак сюжет кліпу не зацікавив громадкість - людей і священників обурили кілька відвертих сцен.

Так, репер та співачка танцюють і торкаються одне одного тілами. Окрім того, в одній зі сцен Наті Пелусо постає перед глядачами оголеною. Водночас її інтимні частини тіла заретушували. Окрім того, у цій сцені співачка тримає голову репера. Головну героїню оточив натовп, який фотографує усе мобільними. В мережі відеороботу оприлюднили 7 жовтня. Станом на 11 жовтня відео переглянули понад 4,7 мільйона людей.

Також духовенство звернуло увагу на те, що артисти відтворили картину Толедського собору. На ній зображено, як демон тримає жінку за волосся, щоб не дати їй спастися у час Останнього Суду. Цю картину використали як обкладинку кліпу.

Як на скандальний кліп відреагував архієпископ Толедський

Зйомки у соборі одним з перших жорстко розкритикував архієпископ Толедський. Останній публічно попросив "щирого вибачення у всіх вірян, посвячених і священників, яких справедливо образило неналежне використання священного місця".

Варто зазначити, що з коментарем також виступив настоятель Толедського собору Хуан Міґель Феррер. Він звернув увагу на те, що головною ціллю кліпу є покращити діалог між сучасною культурою, але водночас зберегти віру у церкву. На його переконання, у пісні мовиться про "історію навернення через людську любов".

Читайте також:

  • TAYANNA ошелешила шанувальників новою піснею "Темна вода"

  • Розкішний образ — Alyona Alyona приголомшила фанатів новою світлиною.

  • Святослав Вакарчук здивував історією про перше побачення: цікаві подробиці читайте в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?