Іванка Трамп посварилася з батьком через рішення піти на інавгурацію Байдена
Категорія
Політика
Дата публікації

Іванка Трамп посварилася з батьком через рішення піти на інавгурацію Байдена

Іванка Трамп посварилася з батьком через рішення піти на інавгурацію Байдена
Джерело:  online.ua

Вже 20 січня президентські перегони в США остаточно завершиться. У цей день відбудеться інавгурація нового президента США Джо Байдена, на якій відмовився бути присутнім Дональд Трамп. Але його союзники і навіть дочка Іванка Трамп вирішили прийняти запрошення Байдена і піти на інавгурацію. Трамп, який опинився під загрозою імпічменту, обурений. Він вимагає, щоб дочка змінила своє рішення і не відверталася від нього в день фінальної поразки. Про скандал у президентській родині повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Mirror.

"Іванка стурбована тим, що її багатообіцяюча політична кар'єра знаходиться під загрозою через батька, і вона робить все можливе, щоб врятувати свою репутацію", - прокоментувало джерело рішення дочки Трампа піти на інавгурацію Байдена.

Інсйдер зазначає, що Трамп розлютився через рішення дочки. Він влаштував їй скандал і назвав наміри Іванки "образою", яка буде коштувати їй тисяч прихильників. Чинний глава США закликав дочку згуртуватися з ним і виступати єдиним фронтом.

"Президент сказав своїй дочці, що її присутність на інавгурації Байдена буде коштувати їй тисяч прихильників і буде гіршим рішенням, яке вона коли-небудь могла прийняти, захотівши вступити в контакт з шахраями, які намагаються його збити", - наводить слова Трампа джерело.

Джерело зазначає, що Іванка Трамп була асистенткою батька під час передвиборної кампанії і його позаштатної радницею, коли він став президентом. Вона завжди надавала йому підтримку, але тепер вирішила піти наперекір батькові, оскільки хоче зберегти позитивну репутацію заради продовження політичної кар'єри. Однак після скандалу з Трампом, як зазначає інсайдер, їй вже довелося виїхати з Вашингтона. Втім, вона і раніше не приховувала, що планує переїхати до Флориди, де зі своїм чоловіком Джаредом Кушнером купила земельну ділянку вартістю близько 30 млн доларів в Майамі, на острові Індіан-Крік, який неофіційно називають "бункером мільярдерів". Там подружжя планує побудувати будинок.

Нагадаємо, президентський термін Трампа закінчується 20 січня, коли відбудеться інавгурація Джо Байдена, який переміг на виборах. Затвердження підсумків президентських виборів в США мало відбутися 6 січня, але засідання Конгресу довелося призупинити через заворушення, які влаштували в будівлі Капітолія прихильники Трампа. Вони штурмували будівлю і проникли в зал засідань сенату, а також кабінети високопоставлених осіб. Штурм Капітолію завершився жорсткою зачисткою заколотників. У зіткненнях протестуючих з поліцією постраждали кілька людей, загинули п'ятеро людей. У Вашингтоні екстрено була оголошена комендантська година, який триватиме до 20 січня, дня інавгурації Байдена.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп відмовився йти на інавгурацію Байдена. Останній публічно зрадів цьому. Новий президент США назвав Трампа "ганьбою" для всієї Америки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?