Іванна Онуфрійчук відреагувала на звинувачення Тіни Кароль
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Іванна Онуфрійчук відреагувала на звинувачення Тіни Кароль

Іванна Онуфрійчук відреагувала на звинувачення Тіни Кароль
Джерело:  online.ua

Український шоубізнес сколихнув новий гучний скандал після останньої неочікуваної заяви співачки Тіни Кароль. Артистка почала стверджувати, що нова ведуча "Танців з зірками" Іванна Онуфрійчук потрапила на проєкт за допомогою зв'язків та коштів свого чоловіка-бізнесмена. Онуфрійчук уже відреагувала на звинувачення своєї попередниці.

Джерело: Інстаграм-сторінка Іванни Онуфрійчук

Іванна Онуфрійчук прокоментувала слова Тіни Кароль щодо "проплаченого" місця на "Танцях з зірками"

Поки Тіна Кароль виступає з гучними заявами, Іванна Онуфрійчук відпочиває на Мальдівах разом з чоловіком. Вона тішить фанатів новими яскравими світлинами з відпочинку.

Проте у новому дописі тееведуча все-таки вирішила лаконічно відреагувати на звинувачення своєї зіркової колеги. Іванна натякнула, що Тіна Кароль просто розпускає плітки.

І поки хтось розводить плітки, ми насолоджуємось сонцем, теплом і життям навколо, – йдеться в дописі української телеведучої.

Що відомо про скандал навколо Кароль та Онуфрійчук

Неочікувано для всіх напередодні першого ефіру нового сезону "Танців з зірками" пресслужба телеканалу "1+1" офіційно повідомила, що Тіна Кароль не буде ведучою голдруму - її замінила Іванна Онуфрійчук.

За словами Іванни, після відмови Тіни Кароль брати участь у шоу продюсер Володимир Завадюк подзвонив їй особисто. Телеведуча стверджує, що не проходила кастинги, оскільки, мовляв, "непогано зарекомендувала себе як ведуча балкону в минулих сезонах".

Проте Тіна Кароль нещодавно все-таки вирішила прокоментувати ситуацію й заявила, що насправді місце Онуфрійчук на шоу – куплене. Вона, Юрій Горбунов та сама Тіна повинні були вести шоу утрьох, однак співачці не сподобалася ця ідея.

Водночас представники каналу "1+"1 наголосили, що взяли Іванну Онуфрійчук на роль ведучої, бо вирішили дати дорогу молодим. Тоді як Тіна Кароль покинула місце ведучої через те, що з нею не вдалося узгодити фінансові питання, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?