Із вересня українські сили ППО збили понад 420 ракет — Ігнат
Категорія
Україна
Дата публікації

Із вересня українські сили ППО збили понад 420 ракет — Ігнат

Із вересня українські сили ППО збили понад 420 ракет — Ігнат
Джерело:  online.ua

Українські сили ППО від початку вересня знищили понад 420 російських ракет та більше 400 дронів-камікадзе.

Джерело: Юрій Ігнат в етері Всеукраїнського телемаратону

Українська ППО збила понад 800 повітряних цілей з початку вересня

Усі взяли дату 10 жовтня від першого масованого ракетного обстрілу за початок відліку атак на енергетичну інфраструктуру. Але ж насправді вдарили по Харківській ТЕЦ ще 11 вересня, тоді вони почали нападати на нашу критичну інфраструктуру. З цього часу вже приблизно вже більш як 420 ракет і 430 дронів-камікадзе були збиті протиповітряною обороною, атакувала, звісно, більша кількість, - зазначив речник ПСУ.

За його словами, росіяни використали значну частину свого ракетного запасу, але залишається велика кількість носіїв, які були передислоковані вглиб території РФ після вибухів на військовому аеродромі Енгельс.

Власне, передислокувались зараз вони на інші аеродроми, розосередились ті аеродроми, які можуть приймати стратегічну авіацію Ту-96 і Ту-160, їх не так багато в росії, тому туди вони трошки розосередили, – наголосив Ігнат.

Ігнат також додав, що російські окупанти мають список цілей на території України, тож вони будуть продовжувати атаки, виходячи зі своїх можливостей.

 Вибухи на російському аеродромі Енгельс

Як повідомлялося, у ніч проти 26 грудня на стратегічному військовому аеродромі в російському Енгельсі пролунали вибухи.

Саме з цього аеродрому здійснюються всі масовані ракетні атаки росіян на Україну. Тут базується російська стратегічна авіація – бомбардувальники Ту-95 та Ту-160.

Міноборони РФ підтвердило загибель трьох військовослужбовців під час вибухів на військовому аеродромі "Енгельс" у Саратовській області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?