Jerry Heil розчулила фанатів новим ліричним треком "ПОШТА"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Jerry Heil розчулила фанатів новим ліричним треком "ПОШТА"

Jerry Heil розчулила фанатів новим ліричним треком "ПОШТА"
Джерело:  online.ua

4 лютого українська співачка Jerry Heil представила ліричний трек, який отримав назву "ПОШТА". Артистка присвятила його парам, які розмовляють різними мовами кохання.

Джерело: Ютуб-канал JERRY HEIL

Jerry Heil представила ліричну пісню "ПОШТА"

Як відомо, Jerry Heil (Яна Шемаєва - ред.) ніколи не була у стосунках, однак їй завжди вдається яскраво та неповторно описати почуття кохання у своїх піснях. Цього разу артистка встигла розчулити велику кількість слухачів ще до офіційного релізу треку, самим лише тізером в TikTok. Співачка не припиняє експерименти з більш ліричною та мелодраматичною поп-музикою.

Новий трек Яни "ПОШТА" вийшов разом із кліпом, задля якого вона виріша кардинально змінити свій образ: нафарбована, у "дорослій" вечірній сукні вона грає одну з головних ролей — і ми бачимо драматичні, але надзвичайно життєві кадри з життя молодої пари.

Над новим хітом Jerry Heil працювала разом із саунд-продюсером Іваном Клименко, а lyric-video зняла Олена Данилюк.

Наша дівчинка виросла.. ЗМІ пишуть, що JERRY HEIL ВТЕКЛА З ПОБАЧЕННЯ Залишила хлопцю лише цілунок на конверті. Він постійно говорив по телефону. Навіть офіціант співчував їй. Це все правда — це події мого нового кліпу ! Там я в нехарактерному для себе жіночному образі, та і лірику таку від мене ви ще не чули. #ПОШТА - пісня про пару, яка не знаходить порозуміння, бо хоч герої до нестями закохані, та спілкуються різними мовами кохання..! Щоб уникнути цього в реалі, пропоную почитати книгу "5 мов любові" Ґері Чепмена, яка і надихнула мене на створення пісні, - коментує свою нову роботу Яна.

Як фанати реагують на трек JERRY HEIL "ПОШТА" 

  • Великий талант, просто дар божий потрібно мати щоби створювати пісні не схожі одна на іншу. Яна молодець! Я в захваті!;

  • Я плачу - як красиво;

  • Як же Вам личить лірика;
    Неймовірно гарно, до мурашок по шкірі;

  • Видуже талановити! Пісня справді розчулила...

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?