Кабмін виділяє понад мільярд гривень на посилення оборони у 2 областях
Категорія
Україна
Дата публікації

Кабмін виділяє понад мільярд гривень на посилення оборони у 2 областях

Кабмін виділяє понад мільярд гривень на посилення оборони у 2 областях
Джерело:  online.ua

15 серпня офіційно стало відомо, що Кабінет міністрів виділив з резервного фонду держбюджету понад 1,2 млрд гривень на посилення оборонних рубежів північно-східних регіонів України.

Джерело: Кабмін

На посилення оборони у 2 областях виділяють понад один мільярд грн

Як повідомляє очільник уряду Денис Шмигаль, на запит Харківської та Чернігівської ОВА Кабмін вирішив спрямувати 911,5 млн для Харківщини та понад 363 млн грн для Чернігівщини на будівництво військових інженерних та фортифікаційних споруд.

Окрім того, наголошується, що замовниками та виконавцями цих робіт є обласні військові адміністрації.

Щоденно зміцнюємо обороноздатність держави. Сьогодні Уряд ухвалює два рішення для посилення оборонних рубежів північно-східних регіонів, - заявив Денис Шмигаль.

Фото — kmu.gov.ua

Про ще заявляв глава Кабміну

Як уже згадувалося раніше, нещодавно прем'єр-міністр Денис Шмигаль поділився подробицями підготовки до зимового сезону.

За його словами, уже розпочалося формування багаторівневого захисту для енергетичних об’єктів.

11,7 млрд куб. м газу вже закачано в українські газосховища. Це майже 80% від потреби. На складах маємо в наявності 1,5 млн тонн вугілля, плануємо вийти на показник 1,8 млн тонн, — уточнив Денис Шмигаль.

Він також додав, що перед початком навчального року всі школи мають бути обладнані укриттями. На це уряд уже виділив гроші, тому жодних відмовок не має бути.

Не можна також не згадати про те, що нещодавно Денис Шмигаль анонсував надання грантів для створення або розвитку переробних підприємств.

Що важливо розуміти, йдеться про бізнес на деокупованих територіях, оскільки Кабмін хоче, щоб люди туди повернулися та отримали робочі місця.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?