Кадирівці раптово прибули до Грузії — що відбувається
Категорія
Світ
Дата публікації

Кадирівці раптово прибули до Грузії — що відбувається

Кадирівці раптово прибули до Грузії — що відбувається
Джерело:  online.ua

Грузинські журналісти заявляють про візит "кадирівців" до Грузії. У мережі активно ширяться фото, на яких видно кортеж машин із російськими номерами, який помітили на автомагістралі поблизу села Натахтарі. Також опубліковані світлини тих самих машин, які помітили в Батумі.

Джерело:  "Эхо Кавказа"

У Грузію неочікувано приїхали кадирівців: що сталося

Місцеве населення повідомляє про візит до Грузії "кадирівців".

За словами представників ЗМІ, автівку із ідентичними номерами можна помітити в старому інстаграм-пості бізнесмена Асламбека Ахметханова.

Що важливо розуміти, Ахметханов – власник компанії "Юг-нефть". 3 роки тому його засудили до року умовно за незаконну банківську діяльність. Як вдалося з'ясувати журналістам, це чеченський авторитет на прізвисько "Чорт".

У квітні 2020 року глава Чечні Рамзан Кадиров, муфтій і високопосадовці республіки приїхали до Асламбека Ахметханова і відчитали його за розпивання спиртного в компанії жінок. Ахметханов вибачився в ефірі державної телекомпанії. Говорячи з Ахметхановим, Кадиров зажадав від бізнесмена розповісти про купівлю якоїсь зброї. Також Кадиров нагадав, як син Ахметханова влаштував бійку під час першості Росії з вільної боротьби.

Кадирівці також їздили до Туреччини

Поки журналістам не вдалося з'ясувати, чому у Грузію приїхав сам Ахметханов. Влада країни поки не відреагувала на останні події.

Як стверджують представники "Мтаварі", "кадирівці" перебували в Грузії декілька днів, однак уже виїхали через грузино-турецький кордон.

Про ймовірну поїздку оточення Рамзана Кадирова до Туреччини також 31 травня заявили в чеченських опозиційних телеграм-каналах. Через день командир полку поліції імені Ахмата Кадирова Замід Чалаєв опублікував скріншот позначеного на карті готелю Concorde De Luxe Resort у турецькій Антальї, імовірно натякаючи на свою присутність там.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?