Президентка Грузії відреагувала на скандал з весіллям родичів Лаврова
Категорія
Світ
Дата публікації

Президентка Грузії відреагувала на скандал з весіллям родичів Лаврова

Президентка Грузії відреагувала на скандал з весіллям родичів Лаврова
Джерело:  online.ua

За словами лідерки Грузії Саломе Зурабішвілі, родичі скандального російського дипломата та очільника МЗС Сергія Лаврова справді приїхали в її країну, однак святкувати весілля тут не будуть.

Джерело:  SOVA.news

Весілля родичів Лаврова у Грузії — з'явилася реакція президентки

Як стверджує глава держави, вона змогла зв’язатись із керівником МВС Грузії Вахтангом Гомелаурі. Міністр запевнив президентку, що родичі Лаврова виїхали з країни та не будуть тут святкувати.

Хоча мені було доволі складно зв'язатися, але я все ж отримала запевнення від міністра внутрішніх справ, що сім'я, люди, які сьогодні збиралися справити другу половину весілля, виїхали. Таким чином, весілля сьогодні не відбудеться, – пообіцяла Саломе Зурабішвілі.

На її переконання, це ще одна перемога грузинського народу, "як свого часу від'їзд Гаврилова з країни"

Що важливо розуміти, йшлося про події 2019 року, коли поява в парламенті російського депутата-комуніста Сергія Гаврилова стала причиною початку протестів та заворушення.

Що відомо про новий скандал навколо Лаврова

Як вдалося дізнатися грузинським журналістам, донька глави МЗС РФ Катерина Винокурова (Лаврова) приїхала в Грузію для участі у весіллі брата свого чоловіка, російського підприємця Олександра Винокурова.

У готелі Kvareli Lake Resort присутність Лаврової чи родичів голови МЗС Росії спростували.

Під будівлею між протестувальниками, які вимагали росіян виїхати з Грузії, та поліцією стались сутички.

Згодом грузинське МВС заявило про затримання 16 людей, зокрема опозиційних політиків.

Що важливо розуміти, члени родини Лаврова, як і він сам, внесені до санкційних списків Заходу. Це означає, що їм забороняється в’їзд до цих країн.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?