У Грузії спалахнули протести у зв’язку з відновленням авіасполучення з РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

У Грузії спалахнули протести у зв’язку з відновленням авіасполучення з РФ

У Грузії спалахнули протести у зв’язку з відновленням авіасполучення з РФ
Джерело:  online.ua

У Тбілісі опозиційні активісти вийшли на місце приземлення літака з Москви. Кількох учасників вже затримала поліція.

Джерело: Ехо Кавказу

Протестувальники у Тбілісі зібралися у тбіліському аеропорту

За повідомленням медіа “Ехо Кавказу”, літак російської авіакомпанії “Азімут” здійснив перший після чотирирічної перерви прямий рейс Москва – Тбілісі. Він вилетів з аеропорту Внуково та приземлився у грузинській столиці о 13:17 за тбіліським часом. На місці приземлення вже зібралися протестувальники та поліцією. Поліція не пускає опозиційних активістів до аеропорту. Вони співають гімн Грузії.

Поліцейські вже затримали кількох опозиційних активістів на акції біля тбіліського аеропорту. Учасники мітингу виступають проти відновлення авіасполучення Росії та Грузії.

Грузія відновила авіасполучення з РФ

Грузинська влада дозволила російській авіакомпанії “Азімут” здійснювати чартерні рейси до країни. Про це повідомив голова Агентства цивільної авіації Грузії Гіві Давіташвілі.

До цього агентство цивільної авіації Грузії надало дозвіл на здійснення польотів до країни ще одній російській авіакомпанії Red Wings, базованій в московському аеропорту Домодєдово.

США пригрозили Грузії санкціями через відновлення авіасполучення з РФ. У відомстві підкреслили, що зараз не той час, щоб поглиблювати відносини з Росією на тлі розв’язаної Кремлем війни проти України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?