Кадирівці зганьбились імітацією бою з українськими військовими — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Кадирівці зганьбились імітацією бою з українськими військовими — відео

Кадирівці зганьбились імітацією бою з українськими військовими — відео
Джерело:  online.ua

У скандального керівника Чечні Рамзана Кадирова оприлюднили нове відео нібито бою його чеченських найманців з українськими військовими, які виявились деревами на території Бєлгородської області. 

Джерело: Twitter поплічників Кадирова

Що відомо про нове ганебне відео від Кадирова  

На початку відео "кадирівці" поважно позують перед камерами, а потім починають вести вогонь нібито по ворогу із протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Відео знято у притаманному "найліпшій інтернет-армії" пафосному стилі.

Втім, вочевидь, зосередившись на красі кадру, кадирівці випустили окремі деталі, які, зрештою, викрили їхній "постановочний" номер.

Однак, навряд чи викриття занадто стурбувало їх. Адже відомо, що російський електорат звик "їсти" все, що перед ним поставлять.

Як кадирівці зганьбились новим відео

Не зважаючі на те, що в кадрі присутні лише кілька бійців чеченського батальйону "Ахмат", у Кадирова заявили про нібито прорив на територію Харківської області. Нібито саме там і відбувся бій з українськими військовими.

Однак OSINT-фахівці помітили, що відео знімали насправді у Бєлгородській області Росії за приблизно два кілометри від території України.

Крім того, на відео так і не з’явилися ті самі "нацики-фашисти", з якими до поту воювали найманці.

Увесь час вони просто гатили із гранатометів по деревах.

Також кадирівці не врахували те, що, якби місцевість, яку вони показують була лінією фронту, на землі всюди були б чорні сліди від ударів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?