Кадирівців та росгвардійців озброїли для стримування мобілізованих росіян
Категорія
Україна
Дата публікації

Кадирівців та росгвардійців озброїли для стримування мобілізованих росіян

Кадирівців та росгвардійців озброїли для стримування мобілізованих росіян
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися українським журналістам від своїх джерел, деякі загони армії Російської Федерації справді є добре оснащеним та цілком навченими, однак командування використовує їх зовсім не за призначенням. Таких загарбників використовують для стримування мобілізованих росіян, які намагаються втекти з поля бою.

Джерело: "24 Канал" з посиланням на свої джерела

Кадировці та росгвардійці озброїлися для боротьби з мобілізованими

За словами представників українських спецслужб, нещодавно на озброєння багатьом підрозділам Росгвардії та загону "Ахмат" як її частини надійшли нові бронежилети з покращеними захисними якостями. Також "обрані" окупанти почали використовувати кулі підвищеної пробиваємості.

Такі боєприпаси, на жаль, здатні пробивати навіть ті засоби захисту, якими користуються наші військові. Тести показали, що патрони 5.45x39 мм із такою бронебійною кулею та загостреним сердечником з карбіду вольфраму можуть наскрізь прошивати плити класу захисту 5+, - йдеться в повідомленні.

Що важливо розуміти, таким озброєнням у армії ворога оснащують лише ті підрозділи, які виконують функцію загороджувальних загонів.

Інсайдери видання пояснюють, що військо окупантів тримається перш за все на страху перед своїми.

На переконання російських генералів, кожен солдат повинен усвідомлювати, що його неминуче вб'ють у разі невиконання наказу, тоді як у нищівних боях він матиме хоча б якийсь шанс вижити.

Аби втримувати загони загарбників на лінії фронту та не допустити повного розкладання боєздатності, Кремль вимушено користується тактикою СРСР, де ледве не за кожним військовослужбовцем чи найманцем стоять карателі, що розстрілюють втікачів чи відступаючих без докорів сумління. Саме це дає московському командуванню змогу вести війну до останнього росіянина, бо інакше загарбники могли б давно розбігтися, - йдеться в матеріалі.

У зв'язку з цим цінність каральних загонів є для Кремля є вкрай високою.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?