Кадиров кидає виклик Пригожину й планує створити власну ПВК
Категорія
Світ
Дата публікації

Кадиров кидає виклик Пригожину й планує створити власну ПВК

Кадиров кидає виклик Пригожину й планує створити власну ПВК
Джерело:  online.ua

Поплічник президента РФ Володимира Путіна та скандальний очільник Чечні Рамзан Кадиров офіційно заявив, що має намір створити власну ПВК після завершення роботи на держслужбі.

Джерело: Телеграм-канал Рамзана Кадарова

Кадиров планує створити власну ПВК: що відомо

Не перестаю радіти успіхам ПВК "Вагнер" у зоні СВО. Здавалося б, приватна військова компанія, а досягти зуміла дуже значних результатів. І це при тому, що штурмові бригади ПВК завжди беруть на себе надзвичайно важку частину роботи. Попри всі складнощі, "Вагнер" досягає поставленої мети у будь-якій ситуації, - бреше глава Чечні.

Окрім того, Рамзан Кадиров стверджує, що окупанти із чеченських спецпідрозділів "АХМАТ" беруть приклад із "вагнерівців".

Також поплічник Путіна додав, що також планує створити власну ПВК.

Вже зараз можна впевнено говорити, що "Вагнер" залізно довів свою ефективність у військовому плані та підвів межу під розмовами про необхідність ПВК. Без жодного сумніву, такого роду професійні формування потрібні та необхідні. Тому я всерйоз планую після завершення роботи на держслужбі скласти конкуренцію нашому дорогому БРАТУ Євгену Пригожину та створити приватну військову компанію. Думаю, що все вийде, - заявив Кадиров та опублікував фото з Пригожиним.

Фото - скриншот

Кадиров відхилив пропозицію Пригожина щодо спільної боротьби з Міноборони РФ

Американські аналітики, проаналізувавши публічні заяви російських політиків, дійшли висновку, що Рамзан Кадиров, цілком ймовірно, відмовився від пропозиції засновника Групи "Вагнер" Євгена Пригожина приєднатися до нової інформаційної кампанії проти Міноборони Росії.

Кадиров, ймовірно, відмовився приєднатися до нової інформаційної атаки Пригожина на російське Міністерство оборони, оскільки його офіційні зв’язки з Кремлем і позиція в російському уряді є більш вигідними, ніж будь-які політичні відносини з Пригожиним, — зазначають представники ISW.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?