Кадиров намагається довести свою лояльність Путіну — розвідка Британії
Категорія
Світ
Дата публікації

Кадиров намагається довести свою лояльність Путіну — розвідка Британії

Кадиров намагається довести свою лояльність Путіну — розвідка Британії
Джерело:  online.ua

Глава Чечні Рамзан Кадиров намагається посилено довести свою лояльність до президента РФ Володимира Путіна, просуваючи роль своїх підрозділів на війні проти України.

Джерело: Міноборони Британії

Як Кадиров намагається показати лояльність Путіну

У розвідці нагадують, що 10 серпня лідер Чечні Рамзан Кадиров відзначив зусилля чеченського батальйону «Восток Ахмат» на ділянці Оріхів у Запорізькій області.

Коментарі Кадирова підкреслили постійну роль одного з головних чеченських підрозділів у цьому ключовому районі. «Восток» офіційно переходить до командування 42-ї мотострілецької дивізії Південного військового округу, яка діяла в районі села Роботине, - зазначили в розвідці.

У британській розвідці повідомляють, що чеченські сили складають відносно невеликий, але помітний компонент російських сил в Україні.

Кадиров, ймовірно, посилено рекламує роль своїх підрозділів, частково для того, щоб покращити свою репутацію як лояльного до Путіна.

Кадирівці влаштували стрілянину з дагестанцями

15 серпня Генштаб ЗСУ повідомив, що у тимчасово окупованій Михайлівці на Запоріжжі кадирівці та дагестанці вступили в суперечку.

Під час словесної суперечки обидві сторони застосували стрілецьку зброю, внаслідок якої загинув один окупант.

Через це обидва підрозділи застосували гранатомети та стрілецьку зброю, внаслідок чого з обох сторін зафіксовано понад 20 вбитих та 40 поранених окупантів.

Читайте також:

  • Кадирівці зганьбились імітацією бою з українськими військовими — відео

  • Що сталося з другом Кадирова Делімхановим — відповідь Подоляка

  • Поранення друга Кадирова. Глава Чечні запанікував й екстрено звернувся до ГУР

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?